Super fin strand, hyggelig by og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 165 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer ved Grenå
På Djurslands "næse" ligger denne smukke vingård som sommerhus til 4 personer ved Grenå. Der er masser af udenomsplads og kun 400 m til havet. Boligarealet er på 110 m² og huset er renoveret i 2010. Emne nr. 30-D70010.
Grenå er en hyggelig købstad på det nordlige hjørne af Djursland, og er nok mest kendt fordi Kattegatcentret ligger her. Byen har dog også sin helt egen strand, Grenå Sydstrand. Det er en meget fin sandstrand, som er en af de bedste i hele Danmark.

Sommerhus Grenå – Super fin strand, hyggelig by og masser af oplevelser

Sommerhusene ligger i området omkring stranden, og er et glimrende valg når strand, hav og nem adgang til alle Djurslands herligheder står øverst på ønskesedlen.

I virkeligheden får man hele pakken med hav, strand og lystfiskeri i Grenå. Det hele findes ved kysten syd for havnen. Stranden er delt i to af Polderrevet som er et meget populært fiskested hvor man kan fange hornfisk og ørreder.

Den strand der ligger tættest på havnen er kendetegnet ved lavt vand og meget fint sand - perfekt til familier med mindre børn. Her er også en beachvolley bane og forskellige aktiviteter.

Lidt længere mod syd findes en af Danmarks absolut bedste strande. I skal gå lidt længere for at komme hertil, men I kan være sikre på at den skønne strand der venter jer ubetinget er turen værd.

Den anden store attraktion i Grenå handler også om havet, og det mangfoldige dyreliv der findes i det. Det drejer sig om Kattegatcentret, som I slet ikke kan undgå at besøge under jeres ferie. Det er et saltvandsakvarium og videnscenter der primært handler om livet i Kattegat. I får dog også et kig ind i tropernes dyreliv i Hajtanken, som indeholder mere end en halv million liter tropisk havvand.

Det siger vores gæster om Grenå:

Danmarks bedste badestrand, med en rigtig god atmosfære i byen og gode shoppingmuligheder både i Grenå, Randers og Århus! Kommer garanteret tilbage.

God strand lige ved og hyggelig havn med bl.a. restauranter, cafeer og legeplads.

Vi bor altid i Grenå når vi er i Danmark. Herlig strand, hyggelig by med gode shoppingmuligheder, vi går altid langs åen hen til andedammen og fodrer ænderne. Mange udflugtsmuligheder til Djurs Sommerland, Ebeltoft, Randers etc.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Grenå

Vil du være 110 procent sikker på at finde det bedste sommerhus Grenå til den bedste pris? Så book familiens feriehus Grenå på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Grenå for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Grenå, som skal danne rammen om jeres ferie Grenå.

Lej sommerhus Grenå

Hos os er udlejning af sommerhuse Grenå nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grenå eller den feriebolig Grenå som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Grenå

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Grenå. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Grenå

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.