Hygge, ro og oplevelser
Del
Vælg mellem 80 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Lystrup Strand
Klassisk dansk sommerhus til 4 personer ved Lystrup Strand, på en indhegnet grund, perfekt til børn og hunde. Huset er delvis renoveret i 2010 og 2013. Der er kun 300 m til vandet. Emne nr. 090-37321.
Lystrup Strand er et skønt ferieområde på den nordlige del af Djursland. Det er et hyggeligt og fredeligt sted, der samtidig giver nem adgang til attraktioner og seværdigheder i Århus, i Randers og på Djursland.

Sommerhus Lystrup Strand – Hygge, ro og oplevelser

Det siger vores gæster om Lystrup Strand:

”Hyggeligt område, men en rigtig badestrand ligger ca 4 km væk (Rygård Strand)”, hedder det fra Mette Erichsen. Louise Helmundt-Sørensen siger om Lystrup Strand at ”der er stille og roligt, man kan virkelig nyde udsigten over vandet.”

”Sommerhuset ligger tæt ved Fjellerup strand, som er en skøn strand. Hele kysten er i det hele taget dejlig. Stranden lige nedenfor sommerhuset, er ikke lavvandet som de andre strande i nærheden”, påpeger Annatina Soffie Holm.

”Randers er en dejlig shopping by - besøg i Randers Regnskov. Spiste aftensmad på Hvidsten Kro”, siger Lene Christiansen; tippet er hermed givet videre.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Lystrup Strand

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Lystrup Strand? Så skal du booke familiens feriehus Lystrup Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Lystrup Strand i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Lystrup Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Lystrup Strand.

Lej sommerhus Lystrup Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Lystrup Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lystrup Strand eller den feriebolig Lystrup Strand som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Lystrup Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Lystrup Strand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.