Afvekslende ferieområde med en smuk kystlinje
Del
Vælg mellem 998 sommerhuse Destinationer under Odsherred
Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
Dejligt renoveret feriehus til 4 personer ved Odsherred, beliggende for enden af blind vej i et meget roligt område - kun 800 m fra Sejerø Bugt. Hyggelig stue med brændeovn. Emne nr. 035-13321.
Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.

Sommerhus Odsherred – Øer, næs, havne og strande

Odsherred er et populært ferieområde og en stor landsby på Nordsjælland. Øerne Sejerø og Nekselø hører også til Odsherred.

Den største del af Odsherred er beliggende ved kysten. Sejerø Bugt, Kattegat og Nyrup Bugt er populære badestrande. Især i de sidste år er området blevet til et attraktivt feriemål. Det er også her I finder Sjællands Odde, en lang, smal tange der strækker sig ud i Kattegat.

Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Vandsports entusiaster og lystfiskere har her de bedste betingelser. Der findes smukke vandre- og cykelruter. Hertil kommer golfbaner og hesteudlejning. Ikke at forglemme de skønne strande langs den 155 km lange kystlinje, hyggelige lystbådehavne og byer som Højby, Vig, Asnæs, Rørvig – og selvfølgelig Nykøbing Sjælland med havn og museer.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Odsherred

Vil du og familien have det bedste sommerhus Odsherred til den garanteret laveste pris? Så lej jeres feriehus Odsherred på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Odsherred i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Odsherred, som sikrer jer en hyggelig ferie Odsherred.

Lej sommerhus Odsherred

Hos os er udlejning af sommerhuse Odsherred nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Odsherred eller den feriebolig Odsherred som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Odsherred

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Odsherred. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.