Strande og oplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 98 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Klint
Hyggeligt træferiehus til 5 personer i Klint, med både en overdækket samt en åben terrasse. Der er kun 250 m til stranden fra huset, som er omgivet af en dejlig stor naturgrund. Emne nr. 035-11841.
Klint er et naturskønt og roligt sommerhusområde langs Nyrup Bugt på den nordlige del af Odsherred. Strandene er skønne, og der er mange muligheder for aktiviteter og oplevelser. Et rigtig godt valg for familier med både små og store børn.

Sommerhus Klint – Strande og oplevelser på første klasse

Strandene ved Klint er afskærmet mod syd, øst og vest og byder derfor på roligt vand, der er perfekt til familier med især mindre børn. Hyg jer med sandslotte og jagt på krabber i vandkanten, og slap af i det varme sand.

Den nærliggende Nykøbing Sjælland er Odsherreds største by. Foruden et bredt udvalg af indkøbsmuligheder finder I ikke mindre end fire vidt forskellige museer her: Museum Vestsjælland, Hempels Glasmuseum, Sherlock Holmes Museet og Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum.

Der er ikke mere end 10 minutters kørsel fra Klint til den meget populære forlystelsespark, Sommerland Sjælland. Hvis vejret er til det, er det en god ide at tage badetøjet med – her findes nemlig det dejlige vandland ”Den Blå Lagune”, hvor der venter mange timers underholdning for hele familien. Foruden bassiner i forskellige størrelser findes her en række vandrutsjebaner, hvis samlede længde er langt over en halv kilometer.

Skønt område med dejlige strande, skønt vand og mange oplevelser til enhver smag. Lækker velassorteret fiskehandler i Nykøbing Sjælland.

Dejligt stille og roligt.

Dejlig natur og ikke overrendt.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Klint

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Klint? Så lej familiens feriehus Klint på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Klint.

Lej sommerhus Klint

Hos os er udlejning af sommerhuse Klint nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Klint eller den feriebolig Klint som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Klint

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Klint. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.