Maleriske kystbyer og dejlige strande
Del
Vælg mellem 3.348 sommerhuse Destinationer under Sjælland
Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
Med en flot, vestvendt panoramaudsigt over Roskilde Fjord ligger dette sommerhus til 4 personer på en stor grund i første række til vandet. Huset er renoveret i 2011. Emne nr. 090-38083.
Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.

Sommerhus Sjælland - Besøg København - Danmarks hovedstad

Ud over København med alle dens seværdigheder, er Sjælland også kendetegnet ved en række af smukke badebyer, især i den nordlige del af øen, der er en af de rigeste regioner i Danmark.

De maleriske kystbyer, som kan sammenlignes med Middelhavet, begynder nord for København og strækker sig til Helsingør og videre til Hornbæk, Gilleleje, Tisvildeleje helt til Liseleje.

Fjorde og indsøer præger den nordlige del af Sjælland. Landtangen Sjællands Odde strækker sig fra Odsherred mod nordvest langt ud i Kattegat. Overalt finder man de storslåede sandstrande og skønne landskaber. Her ligger slotte, parker og herregårde side om side med de maleriske byer og landsbyer.

I syd byder Stevns, Præstø, Karrebæksminde, Enø og en stribe andre dejlige sommerhusområder på afslapning og oplevelser for enhver smag.

Af andre større byer på Sjælland kan nævnes Roskilde, hvor Vikingeskibsmuseet byder på spændende oplevelser både til lands og til vands. Her findes også Roskilde Domkirke, som er en UNESCO anerkendt del af verdenskulturarven. Det samme gælder Kronborg Slot i Helsingør; slottet og fæstningsanlægget er absolut en udflugt værd.

Om man er til storby, sandstrand, aktivitet eller afslapning, så er Sjælland et feriested for enhver, ung eller gammel. Er man i København er der ikke langt til Sverige og byen Malmö, som også byder på mange seværdigheder.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Sjælland

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Sjælland til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Sjælland på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Sjælland.

Lej sommerhus Sjælland

Hos os er udlejning af sommerhuse Sjælland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sjælland eller den feriebolig Sjælland som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sjælland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sjælland. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Sjælland

Vis alle artikler om Sjælland

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.