Fuglereservat og vikingefund
Del
Vælg mellem 128 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
Med en flot, vestvendt panoramaudsigt over Roskilde Fjord ligger dette sommerhus til 4 personer på en stor grund i første række til vandet. Huset er renoveret i 2011. Emne nr. 090-38083.
Den aflange Roskilde Fjord på Nordsjælland er et naturskønt stykke Danmark, med interessante byer og meget kulturhistorie.

Sommerhus Roskilde Fjord – Fuglereservat og vikingefund

Roskilde Fjord er en naturskøn fjord på Nordsjælland, der strækker sig fra Isefjorden i Kattegat mod syd til Roskilde by. Det er Danmarks længste fjord på omkring 41 km. Store dele af den smalle fjord er lavvandet med en maksimum dybde på 5 m og et antal små øer. Landskabet er også et EU-fuglebeskyttelsesområde.

Vigtige byer og steder ved fjorden udover Roskilde er også Frederikssund, Jyllinge, Frederiksværk, Ølsted , Hundested, Skibby og Jægerspris. På det laveste sted, ved Skulderlev, ligger en skibskirkegård. Roskilde Fjord er forbundet til Arresø via en kanal.

Omkring Roskilde Fjord ligger idylliske sommerhusområder. Den korte afstand til hovedstaden København er helt klart en fordel, men også byen Roskilde er interessant. International kendt er byen gennem Roskilde Festivalen. Roskilde Domkirke er en del af UNESCO verdenskulturarv. Blev begyndt opført i 1170 i romansk stil og siden 1200 tallet er den blevet ombygget i gotisk stil. Kirken er det sidste hvilested for 20 danske konger og 17 dronninger.

En unik seværdighed i Roskilde Fjord, er en skibskirkegård, på kun en meter dybt vand. Her har man gjort mange betydningsfulde fund, især skibsvrag af dragebåde (langskibe) fra vikingetiden. I 1962 fandt man 5 vikingeskibe. I 1996, hvor stedet allerede var et museum, fandt man yderligere 9 skibe. En af dem var 36 m lang og dermed det længste dragebådsfund overhovedet.

I Roskilde Vikingeskibsmuseum bliver fundene konserveret og delvis udstillet. Med hjælp fra computeren kan man fremvise 3D modeller. Videnskabsmænd og håndværkere arbejder sammen og afprøver de gamle fremstillingsteknikker for at bygge nye sødygtige skibe.

Willumsens Museum er der både meget at se på for børn og voksne, men der er også mulighed for, at børnene selv kan være kreative. Her kan I nemt bruge en hel dag.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Roskilde Fjord

Vil du også nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Roskilde Fjord? Så skal du bestille jeres feriehus Roskilde Fjord på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Roskilde Fjord for enhver pengepung, og netop derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Roskilde Fjord, som sikrer jer en hyggelig ferie Roskilde Fjord.

Lej sommerhus Roskilde Fjord

Hos os er udlejning af sommerhuse Roskilde Fjord nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Roskilde Fjord eller den feriebolig Roskilde Fjord som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Roskilde Fjord

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når vi taler om sommerhusudlejning Roskilde Fjord. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.