Græsted – afslappende ferie i Nordsjælland
Del
Vælg mellem 234 sommerhuse
Sommerhus Græsted 130-E05311
Emne nr. 130-E05311
Idyllisk beliggende ved kysten præsenterer feriedestinationen Græsted sig som et familievenligt rejsemål. Området, som er præget af strand og skove, giver omgående lyst til fælles udendørs aktiviteter. Desuden lokker regionen med nogle fortryllende udflugtsmål.

Græsted – afslappende ferie i Nordsjælland

Omgivelserne omkring Græsted er iblandt Nordsjællands mest populære ferieregioner. Her kan alle familiemedlemmer finde ro og lægge hverdagen bag sig. Som et passende logi til en afslappende familieferie i Nordsjælland egner et sommerhus i Græsted sig perfekt. Her kan I nyde familielivet uden bekymringer, og en uforglemmelig ferie er garanteret. På stedet lokker fantastiske, familievenlige restauranter, hyggelige caféer, og der mangler bestemt heller ikke indkøbsmuligheder.

Mellem Esrum Sø og kysten er der meget at opdage. De fantastisk smukke, finsandede strande har en fortryllende virkning allerede ved første blik. Takket være det rolige og lave vand kan familier her tilbringe afslappende timer og kan lege direkte ved vandet. Svømmere kan bruge en badebro til at dykke direkte ned i de kølige bølger. Alternativt lokker Esrum Sø, landets næststørste sø. Søen, der er idyllisk omgivet af skov, er et sandt paradis. Den uberørte natur indbyder til dejlige gåture, mens søens klare vand egner sig til badning. Men også en lille bådtur kan nydes på Esrum Sø. Fuglekendere og naturelskere bør under ingen omstændigheder gå glip af et besøg ved Esrum Sø.

En af Sjællands smukkeste kystbyer ligger direkte ved ferieområdets kyst. Gilleleje er Sjællands nordligste by og fortryller med sine kærligt restaurerede huse, som ligger side om side langs med byens gamle stræder. Byens havn er et besøg værd, eftersom den er Sjællands største fiskerihavn, hvor der altid hersker stor travlhed. Hvis I elsker frisk fisk, kan I købe den direkte i røgerierne og fiskebutikkerne ved havnen eller besøge et af de stemningsfulde spisesteder nær havnen. Nogle gange er det fiskerne selv, som sælger deres fisk direkte fra båden, ligesom det var tradition i gamle dage.

I sidste ende er det dog den underskønne natur, som gør et ophold i Græsted til en uforglemmelig oplevelse. Det kan anbefales at tage en tur til Gilbjerg-stien, som fører fra sommerhusområdet til Gilbjerghoved. Oppe i højden kan man nyde en herlig udsigt over Kattegat. Desuden er området omkring Gilbjerg en rasteplads for trækfugle, som kan observeres på nært hold. Også vandringer igennem det hyggelige fredede område Heatherhill er yderst populære.

Rundt om sommerhusområdet Græsted lokker også talrige seværdigheder. Slotsruinen Søborg, som fungerede som statsfængsel i middelalderen, er et særligt besøg værd. Under en gåtur langs med kysten kan det anbefales at lægge vejen forbi Nakkehoved Fyr, som stammer fra 1772. Et af regionens smukkeste landsteder er Munkeruphus. Et vidunderligt roens sted er Esrum Kloster. Det gamle cistercienserkloster har en fantastisk flot klosterhave, som strækker sig til Esrum Sø. Kunstelskere derimod bør ikke snyde sig selv for et besøg på Rudolf Tegner Museum, hvor nogle af billedhuggerens imponerende værker præsenteres. Desuden lokker Nordsjælland med nogle interessante slotte.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Græsted

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Græsted? Så lej familiens feriehus Græsted på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Græsted.

Lej sommerhus Græsted

Hos os er udlejning af sommerhuse Græsted nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Græsted eller den feriebolig Græsted som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Græsted

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Græsted. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.