Fornemt, elegant, attraktivt og charmerende
Del
Vælg mellem 1.011 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
feriehus til 2 personer i Nordsjælland
Lille intim perle af et feriehus til 2 personer, der ligger i en meget flot og velplejet parklignende have - beliggende midt i smukke Tisvildeleje i Nordsjælland. Der er 800 m til vandet. Emne nr. 130-E09252.
De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.

Sommerhus Nordsjælland – Fornemt, elegant, attraktivt og charmerende

På Nordsjælland ligger landets mest fremtrædende badebyer, med elegant sommerhusområder, skønne strande og masser af atmosfære i de tidligere fiskerlandsbyer. ”Kongeområdet” bliver også kaldt for den danske riviera.

Landskabet er meget varieret med bøgeskove, kridtklinter, søer, sandstrande klipper. I skovene levet en del vildt, selv den sjældne havørn yngler her.

Danmarks hovedstad København er beliggende på Østsjælland og er med sine gallerier, museer, teatre og Europas længste gågade, et populært rejsemål for turister fra hele verden. Som noget nyt i storbyen er Nordeuropas største akvarium ”Den Blå Planet” med 20.000 dyr, syv millioner liter vand og en enestående arkitektur.

Nord for København ligger Kunstmuseum Louisiana, et de vigtigste i landet.

Et populært sted at besøge, især for børn, er forlystelseparken Sommerland Sjælland eller BonBon-Land. I København tiltrækker Tivoli mange gæster. I København Zoo er der f.eks. en tropezoo, en natzoo og en børnezoo.

Et besøg på Falkonergården i Fredensborg sikrer jer en oplevelse for livet, hvor I kommer helt tæt på de store smukke rovfugle. Hør om falkonerernes bedrifter i middelalderen og glæd jer til en storslået flyveopvisning og et imponerende samarbejde mellem fugle, hest og falkoner.

På Nordsjælland keder man sig ikke, her findes et hav af aktiviteter og en smuk natur, hvor man kan slappe af samt den mondæne atmosfære i ferieområderne Hornbæk, Tisvildeleje, Gilleleje og Rågeleje.

Den kulturelt interesserede kan på Nordsjælland besøge et af Danmarks smukkest kongelige slotte. Fredensborg Slot har dog kun åbent for besøgende i juli måned, ellers bor den kongelige familie der. Af andre slotte findes Frederiksborg slot i Hillerød og Hamlets slot Kronborg i Helsingør.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Nordsjælland

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Nordsjælland? Så lej familiens feriehus Nordsjælland på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Nordsjælland.

Lej sommerhus Nordsjælland

Hos os er udlejning af sommerhuse Nordsjælland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nordsjælland eller den feriebolig Nordsjælland som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nordsjælland

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Nordsjælland. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.