Stemningsfyldt og prominent badeområde
Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hornbæk
Klassisk sommerhus til 4 personer i Hornbæk, renoveret i 2010. Hyggeligt indrettet i skandinavisk stil, afgrænset have med gyngestativ. 800 m til vandet og den hyggelige havn i Hornbæk. Emne nr. 130-E02923.
Kun 50 km fra den danske hovedstad København, ligger det lille ferieområde Hornbæk, en af de mest kendte badebyer på Nordkysten med en elegant atmosfære.

Sommerhus Hornbæk – Stemningsfyldt og prominent badeområde

Den finkornede, brede sandstrand er beliggende lige ved sommerhusene, eller i hvert fald så man kan nå dem til fods.

Hornbæk er et virkelig stemningsfyldt sted, med bindingsværkshuse, cafeer, butikker og en idyllisk havn. Charmerende er også det gamle fiskerkvarter. En gåtur gennem byen fører hen til en strandlegeplads med moler, broer, et lille fyrtårn og rutsjebaner, alle bygget af træ. Midt i området ligger to små søer, der sørger for en maritim atmosfære.

Den skønne sandstrand er pga. dens gode vandkvalitet blevet tildelt det Blå Flag, så her er det trygt at lade de små svømme og plaske. Det varierende landskab omkring Hornbæk med skove, søer og marker indbyder til vandre- og cykleture.

Her kan man nemt se de mange forskellige fugle med en kikkert. Skovområdet Hornbæk Plantage strækker sig helt til bredden af Øresund.

Den kulturelt interesserede kan på Nordsjælland besøge et af Danmarks smukkest kongelige slotte. Fredensborg Slot har dog kun åbent for besøgende i juli måned, ellers bor den kongelige familie der. Af andre slotte findes Frederiksborg slot i Hillerød og Hamlets slot Kronborg i Helsingør.

Engang boede her, i den tidligere fiskerby Hornbæk, kendte kunstnere. I dag er stedet et mondænt sted for turister, med sanatorium, wellness, flere golfklubber og gode indkøbsmuligheder. Det er ikke usædvanligt at se kendte danskere i området, i et af de mange elegante sommerhuse.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Hornbæk

Vil du være 110 % sikker på at få det bedste sommerhus Hornbæk til den garanteret laveste pris? Så skal du booke familiens feriehus Hornbæk på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Hornbæk for enhver smag, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Hornbæk, der sikrer jer en afslappet ferie Hornbæk.

Lej sommerhus Hornbæk

Hos os er udlejning af sommerhuse Hornbæk nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hornbæk eller den feriebolig Hornbæk som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hornbæk

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Hornbæk. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.