Nordsjællands maleriske kystlinje
Del
Vælg mellem 316 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Udsholt
Hyggeligt og lyst indrettet feriehus til 6 personer i Udsholt. Huset er bygget i 2001 og har en boligareal på 88 m² med en dejlig terrasse. Der er 1,8 km til havet. Emne nr. 160-G4226.
Stranden ved Udsholt er dels med sten og dels med fint sand. Herfra kan man om sommeren nyde en fantastisk solnedgang i havet.

Sommerhus Udsholt - Nordsjællands maleriske kystlinje

Udsholt med det tilhørende store sommerhusområdet strækker sig langs Nordsjællands kyste mellem badebyerne Rågeleje, Smidstrup og Gilleleje.

Denne kyststrækning betragtes som en af de smukkeste, da der her er så mange solskinstimer. Her findes stadig charmen fra de tidligere fiskerlandsbyer, suppleret med en mondæn atmosfære, da mange af de kendte danskere har deres sommerhuse her.

Stranden i Udsholt er dels med sten og dels med fint sand. Herfra kan man om sommeren nyde en fantastisk solnedgang i havet. Derfor er stranden også velegnet til skønne aftenture.

Man kan også besøge de nærliggende badebyer Tisvildeleje og Rågeleje, hvor de tidligere fiskerhytter er blevet ombygget til sommerhuse. Det omkringliggende område er kendetegnet ved lange sandstrande og skove.

Nordsjælland er kendt for sine mange solskinstimer og den smukke kystlinje. Her er noget både for de aktive og for dem som søger afslapning. Kunst, kultur og historie er også rigt repræsenteret med mange slotte i området.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Udsholt

Vil du også nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Udsholt? Så skal du booke familiens feriehus Udsholt på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Udsholt for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Udsholt, som skal danne rammen om jeres ferie Udsholt.

Lej sommerhus Udsholt

Hos os er udlejning af sommerhuse Udsholt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Udsholt eller den feriebolig Udsholt som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Udsholt

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Udsholt. (Se reglerne).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.