Bliv forkælet af solen
Del
Vælg mellem 212 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Rågeleje
Traditionelt dansk sommerhus til 4 personer i Rågeleje på en rummelig naturgrund, kun 400 m til stranden. Huset er renoveret i 2000 og har en boligareal på 53 m². Emne nr. 090-42682.
Den tidligere fiskerby Rågeleje er beliggende i det attraktive Nordsjælland, som ofte bliver forkælet af solen og besøg af berømtheder.

Sommerhus Rågeleje – Bliv forkælet af solen

Sommerhusene er beliggende direkte på stranden eller kun få minutters gang derfra, omgivet af buske og træer, helt ugenert. Uanset om man er til familieferie, afslapning eller til sportsferie, så har området det hele.

Til familien er der en børnevenlig sandstrand. Her er det ikke kun vandet der er blåt, men stedet er også blevet tildelt det Blå Flag, der kendetegner den bedste vandkvalitet. Her er der også dejlig mulighed for afslapning på stranden eller man kan udforske det varierede landskab på vandre- eller cykelture.

De sportslige tilbud spænder fra sejlads over dykning og vindsurfing. Der findes et utal af golfbaner på hele Sjælland, så her er noget for selv den kræsne sportsmand.

Syd for Rågeleje ligger naturreservatet Heatherhill Bakker, og ved siden af ligger en familievenlig strandcampingplads.

Nordsjælland har altid været et populært ferieområde, med sine mange smukke badestrande langs den kilometerlange kyst, hvor man kan se helt til Sverige. På Nordsjælland ligger også en af Danmarks største søer og smukke skovområder samt nogle af de flotteste kongelige slotte, som alle er et besøg værd.

Fredensborg Slot, i hjertet af Nordsjælland, har kun åbent for besøgende i juli måned, ellers bor den kongelige familie der. Af andre slotte findes Frederiksborg slot i Hillerød og Hamlets slot Kronborg i Helsingør.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Rågeleje

Vil du og familien have det bedste sommerhus Rågeleje til den lavest mulige pris? Så bestil familiens feriehus Rågeleje på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Rågeleje i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Rågeleje, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Rågeleje.

Lej sommerhus Rågeleje

Hos os er udlejning af sommerhuse Rågeleje nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rågeleje eller den feriebolig Rågeleje som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rågeleje

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Rågeleje. (Se betingelser).

Vi har et klart mål om til hver en tid at give vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.