Afslappende strandliv
Del
Vælg mellem 153 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Dronningmølle
Klassisk dansk sommerhus til 4 personer i Dronningmølle, renoveret i 2006. Huset er omgivet af en ugeneret have, der er 1 km til vandet. Emne nr. 130-E03475.
Dronningmølle er et fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde ved Nordsjællands kyst, midt imellem Gilleleje og Hornbæk. Nyd livet på den dejlige sandstrand eller tag på udflugt til aktiviteter og oplevelser i omegnen.

Sommerhus Dronningmølle – Afslappende strandliv

Den rene strand med det Blå Flag er ideelt til børnefamilier. Her er der masser af plads til at plaske og grave.

Ønsker man sig mere aktivitet, er der mulighed for at surfe, sejle og fiske. I umiddelbar nærhed af Dronningmølle ligger endvidere 3 golfbaner og en 4-stjernet campingplads.

Der er også restauranter og indkøbsmuligheder i nærheden. Med en picnic på stranden eller i klitterne kan man opleve den rene natur. Lange gåture og romantiske solnedgange lover maksimal afslapning.

Benyt et af sommerhusene som udgangspunkt til spændende udflugter, f.eks. til Sommerland Sjælland (20 km) eller København (57 km), der byder på mange seværdigheder og attraktioner som Nyhavn, Tivoli og den lille havfrue.

Nordsjælland har altid været et populært ferieområde, med mange skønne badestrande langs den kilometerlange kyst, hvor man kan se helt til Sverige. På Nordsjælland ligger også en af Danmarks største søer og smukke skovområder samt nogle af de flotteste kongelige slotte, som alle er et besøg værd.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Dronningmølle

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Dronningmølle? Så bestil jeres feriehus Dronningmølle på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Dronningmølle.

Lej sommerhus Dronningmølle

Hos os er udlejning af sommerhuse Dronningmølle nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Dronningmølle eller den feriebolig Dronningmølle som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Dronningmølle

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det handler om sommerhusudlejning Dronningmølle. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.