Nordsjællands fine kyslinje
Del
Vælg mellem 129 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Vejby Strand
Skønt sommerhus til 4 personer beliggende på stor naturgrund i Vejby Strand. Huset er moderniseret i 2004. Langs hele den nordsjællandske kyst findes gode badestrande og små, hyggelige fiskelejre. Emne nr. 090-26950.
Mellem de kendte badebyer Tisvildeleje og Rågeleje ligger det hyggelige sommerhusområde Vejby Strand med et varieret landskab.

Sommerhus Vejlby Strand - Nordsjællands fine kystlinje

Sommerhusområdet Vejby Strand ligger idyllisk på Nordsjællands kyst mellem de mondæne badebyer Tisvildeleje og Rågeleje. På stranden findes der stenmure, som deler de små, flade laguner. Stranden ligger for foden af en klippe, så den kan kun nås via en trappe.

Det er et meget grønt område med meget plads omkring sommerhusene. Nord for Vejlby ligger det bakkede landskab ”Heatherhill Bakker” med en tilhørende skov, som strækker sig helt til Rågeleje.
I Vejby er der også en strand campingplads med et utal af aktiviteter, især for børn.

Man kan også besøge den nærliggende by Tisvildeleje, hvor de tidligere fiskerhytter er blevet ombygget til sommerhuse. Det omkringliggende område er kendetegnet ved lange sandstrande og skove. Især om sommeren er Tisvilde et populært sommerhusområde. Ligesom den gamle fiskerby Rågeleje nordøst for Vejby Strand. Her stammer de ældste fiskerhuse tilbage fra 1752.

Nordsjælland er kendt for sine mange solskinstimer og den smukke kystlinje. Her er noget både for de aktive og for dem som søger afslapning. Kunst, kultur og historie er også rigt repræsenteret med mange slotte i området.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Vejby Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Vejby Strand til den lavest mulige pris? Så book jeres feriehus Vejby Strand på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Vejby Strand.

Lej sommerhus Vejby Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Vejby Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vejby Strand eller den feriebolig Vejby Strand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vejby Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vejby Strand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.