På Nordsjællands spids
Del
Vælg mellem 266 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Gilleleje
Hyggeligt stråtækt feriehus til 4 personer i Gilleleje, kun 150 m til vandet. Huset er charmerende og romantisk indrettet, boligarealet er på 121 m², renoveret i 2006. Emne nr. E03398.,
Gilleleje er Sjællands nordligst beliggende ferieområde ved Gilbjerg Hoved. Den populære, tidligere fiskerby har noget for enhver smag.

Sommerhus Gilleleje – På Nordsjælland spids

Uanset om man ønsker at forkæle sig på en af restauranterne, tager på shopping eller slapper af på stranden, så har Gilleleje det hele.

I løbet af dagen er et besøg hos det lokale fiskerøgeri ved havnen helt klart et must. Om aftenen kan man gå en romantisk tur på molen eller på stranden og nyde den smukke solnedgang.

En vandre- eller cykeltur i de maleriske omgivelser er en dejlig forandring for hele familien. Her veksler naturen mellem skov, hede og klipper.

Øst for Gilleleje ligger klitten Nakkehoved med fyrtårnet af sammen navn. På den modsatte side, i Sverige, ligger fyrtårnet Kullen – begge markerer indsejlingen til Øresund.

Som udgangspunkt for en aktiv ferie ligger sommerhusene i Gilleleje perfekt: I umiddelbar nærhed findes to golfbaner og nogle tennisbaner. Lystfiskere har også mulighed for at tilbringe en spændende dag på havet.

Nordsjælland har altid været et populært ferieområde, med sine mange smukke badestrande langs den kilometerlange kyst, hvor man kan se helt til Sverige. På Nordsjælland ligger også en af Danmarks største søer og smukke skovområder samt nogle af de flotteste kongelige slotte, som alle er et besøg værd.

I den charmerende by Gilleleje med de smalle gader og bindingsværkshuse ligger et badehotel og et feriecenter. Nyd også fiskespecialiteterne på restauranten ved havnen, eller besøg gallerierne med kunst og kreativt håndværk. I løbet af året afholdes der mange festivaler og markedsdage, f.eks. Jazz på Havnen og Sildens Dag.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Gilleleje

Vil du være sikker på at få dit foretrukne sommerhus Gilleleje til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Gilleleje på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Gilleleje for enhver smag, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Gilleleje, der skal danne rammen om jeres ferie Gilleleje.

Lej sommerhus Gilleleje

Hos os er udlejning af sommerhuse Gilleleje nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gilleleje eller den feriebolig Gilleleje som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gilleleje

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Gilleleje. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.