Den mondæne strand i Nordsjælland
Del
Vælg mellem 191 sommerhuse Destinationer under Liseleje
Sommerhus til 4 personer i Liseleje
Dette dejlige feriehus til 4 personer ligger nær skov og strand ved Liseleje, byen som sommeren igennem har en helt speciel afslappet atmosfære. Stranden byder på børnevenlig bred sandstrand med klitter og gryder. Emne nr. 160-G4072.
Det fortryllende ferieområde Liseleje er beliggende på Nordsjællands berømte kyst, ved Hesselø Bugt. Sommerhusene ligger tæt på en finkornet strand, som er specielt velegnet til børn.

Sommerhus Liseleje – Den mondæne strand i Nordsjælland

Mens forældrene tager et afslappende solbad kan børnene uforstyrret bygge sandslotte og plaske i det lave vand. Ønsker man at være fysisk aktiv, kan man også windsurfe.

Liseleje er et af de populære steder hvor de velhavende fra Købehavn holder ferie. Skønne sommerhuse, elegante butikker og en mondæn, maritim atmosfære præger området, som også udstråler en masse hygge. Om sommeren er den store parkeringsplads ved stranden mødestedet for de badende.

Ved indkørslen til byen er en bager og iskiosken ”Lisehuset”. En af Danmarks største naturlegepladser blev indviet i 2010. Havtyren, en spektakulær træskulptur, er vartegn.

Nord for Liseleje ligger det store skovområde Tisvilde Hegn, som indbyder til lange vandre- eller cykelture. Tæt ved ligger Asserbo Golf Club. Syd for Liseleje ligger Frederiksværk og mod vest ligger Hundested.

Planlægger man en dagstur, er den nærliggende Isefjord et besøg værd. Her kan man cykle hele vejen rundt. Det idylliske, blomstrende landskab er ikke kun noget af de smukkeste i Danmark, men også et godt sted for lystfiskere.

I Liseleje er der om sommeren mange aktiviteter: Midsommerfesten, en dragefestival og livlige torvedage.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Liseleje

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Liseleje? Så book familiens feriehus Liseleje på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Liseleje for enhver pengepung, og derfor kan du på kort tid finde nøjagtig det feriehus Liseleje, som skal danne rammen om jeres ferie Liseleje.

Lej sommerhus Liseleje

Hos os er udlejning af sommerhuse Liseleje nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Liseleje eller den feriebolig Liseleje som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Liseleje

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Liseleje. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.