Til golf- og naturelskere
Del
Vælg mellem 137 sommerhuse
Sommerhus til 7 personer i Asserbo
Lyst og smagfuldt indrettet sommerhus til 7 personer i Asserbo, med bl.a. spabad og sauna. Roligt og stille område med masser af natur, meget børnevenligt. Emne nr. 090-28284.
Mellem Hundested og Helsinge, i det attraktive Nordsjælland, ligger det lille sted Asserbo. I umiddelbar nærhed af sommerhusene ligger en af Danmarks smukkeste golfbaner som tiltrækker mange golfspillere.

Sommerhus Asserbo – Til golf- og naturelskere

Det er ikke kun den populære golfbane der tiltrækker turister til Asserbo, også den skønne strand ved Liseleje tiltrækker mange børnefamilier til badeferie i området.

Lad de yngste boltre sig i strandkanten, som er blevet tildelt det Blå Flag. Ønsker man at være sportslig aktiv, er der mulighed for at sejle, surfe eller tage på fisketur. Man kan også, som i gamle dage, flyve med drager på stranden og får en uforglemmelig oplevelse.

I nærheden af Asserbo ligger flere naturskønne områder f.eks. skovområdet Tisvilde Hegn, Arresø og Isefjorden.

Dagsture: Tag en tur fra Hundested til halvøen Asnæs. Feriens højdepunkt findes allerede i Nykøbing, hvor forlystelsesparken Sommerland Sjælland ligger – en spændende tur for både store og små.
Her får alle vand- og rutsjebanefans noget for pengene. Mange attraktioner, såsom en speed rutsjebane til 5 personer, eller andre forskellige rutsjebaner der sørger for sommerfugle i maven.

Et stenkast væk ligger Højby. Her ligger en af Danmarks bedst bevarede jættestuer. Ønsker man at grave dybere i stenalderen, ligger Stenstrup kun 4 km væk. Her er et museum med en udstilling og information om udgravningerne.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Asserbo

Vil du og familien have det bedste sommerhus Asserbo til den billigst mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Asserbo på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Asserbo.

Lej sommerhus Asserbo

Hos os er udlejning af sommerhuse Asserbo nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Asserbo eller den feriebolig Asserbo som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Asserbo

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Asserbo. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Liseleje

  Det fortryllende ferieområde Liseleje er beliggende på Nordsjællands berømte kyst, ved Hesselø Bugt. Sommerhusene ligger tæt på en finkornet strand, som er specielt velegnet til børn.
  Sommerhus til 4 personer i Liseleje
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.