Ikke langt til havnebyen Hundested
Del
Vælg mellem 57 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Kikhavn
Rummeligt sommerhus på 106 m² til 6 personer i Kikhavn, som ligger i nærheden af Hundested, hvorfra der går færge til Rørvig. Kort afstand til bl.a. Hillerød, hvor et af Sjællands mange slotte ligger. Emne nr. 090-86117.
Hele Kikhavn er fredet og bilfrit område. De små gader og stræder har romantiske navne som Rosenstien eller Vildrosevej.

Sommerhus Kikhavn - Ikke langt til havnebyen Hundested

Kikhavn er en lille fiskerby med 100 indbyggere i nærheden af Hundested på Nordsjælland. Byen er især kendt for den historiske bykerne fra det 13. århundrede. Byen er smukt beliggende ved Kattegat og har gamle stråtækte bindingsværkshuse omgivet af stokroser. Hele Kikhavn er fredet og bilfrit område. De små gader og stræder har romantiske navne som Rosenstien eller Vildrosevej.

Stranden er til dels sandstrand og stenstrand, og har stenmurer, der adskiller de små laguner fra hinanden. Tag en pause på strandcafeen og nyd den enestående atmosfære og den smukke udsigt over havet. Om sommer afholdes det kendte loppemarked i Kikhavn. I nærheden ligger også en dejlig gårdbutik med økologiske produkter og en tilhørende café.

Ikke langt fra Kikhavn, ved udmundingen af Isefjorden i Kattegat, ligger den pulserende havneby Hundested. Her kan man slentre rundt og nyde den maritime atmosfære.

Øst for Kikhavn ligger de mondæne badestrande på Nordsjællands kyst som perler på en snor: Liseleje, Tisvildeleje, Rågeleje og Gilleleje. Overalt findes her sommerhusområder med alle tænkelige aktiviteter.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Kikhavn

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Kikhavn til den lavest mulige pris? Så lej jeres feriehus Kikhavn på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Kikhavn for enhver smag, og derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Kikhavn, som skal danne rammen om jeres ferie Kikhavn.

Lej sommerhus Kikhavn

Hos os er udlejning af sommerhuse Kikhavn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kikhavn eller den feriebolig Kikhavn som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Kikhavn

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Kikhavn. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Liseleje

  Det fortryllende ferieområde Liseleje er beliggende på Nordsjællands berømte kyst, ved Hesselø Bugt. Sommerhusene ligger tæt på en finkornet strand, som er specielt velegnet til børn.
  Sommerhus til 4 personer i Liseleje
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.