Varieret natur og strand
Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hald
Feriehuset til 4 personer er beliggende i en lille "ferie by" i det hyggelige sommerhusområde Hald Strand. Der er kun 100 m til vandet. Emne nr. 090-69326.
Et idyllisk sommerhusområde med skøn strand – Fra Hald er der ikke lang til Liseleje og den historiske fiskerby Kikhavn.

Sommerhus Hald - Varieret natur og strand

Sommerhusområdet Hald ligger på Nordsjællands kyst mellem badebyen Liseleje og den historiske fiskerby Kikhavn. Fra sommerhuset er der ikke langt til stranden. Kysten ved Hald er dannet af klipper i forskellige højder, herfra har man en vidunderlig udsigt over havet mod Sjællands Odde, Hseelsø og Kullen. For at komme ned til vandkanten skal man gå ned af trapper. Enkelte steder er der bænke man kan hvile sig på.

På stranden er der bygget nogle stenmure, hvorfra det er godt at fiske. Hald er ikke så overfyldt med mennesker i forhold til de nærliggende badebyer Kikhavn og Liseleje.

Kikhavn er en lille fiskerby med 100 indbyggere i nærheden af Hundested på Nordsjælland. Byen er især kendt for den historiske bykerne fra det 13. århundrede. Byen er smukt beliggende ved Kattegat og har gamle stråtækte bindingsværkshuse omgivet af stokroser. Hele Kikhavn er fredet og bilfrit område. De små gader og stræder har romantiske navne som Rosenstien eller Vildrosevej.

Om sommer afholdes det kendte loppemarked i Kikhavn. I nærheden ligger også en dejlig gårdbutik med økologiske produkter og en tilhørende café. Ikke langt fra Kikhavn, ved udmundingen af Isefjorden i Kattegat, ligger den pulserende havneby Hundested. Her kan man slentre rundt og nyde den maritime atmosfære.

Øst for Hald ligger de mondæne badestrande på Nordsjællands kyst som perler på en snor: Liseleje, Tisvildeleje, Rågeleje og Gilleleje. Overalt findes her sommerhusområder med alle tænkelige aktiviteter.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Hald

Vil du og familien have det bedste sommerhus Hald til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Hald på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Hald i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Hald, som sikrer jer en afstressende ferie Hald.

Lej sommerhus Hald

Hos os er udlejning af sommerhuse Hald nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hald eller den feriebolig Hald som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Hald

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Hald. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Liseleje

  Det fortryllende ferieområde Liseleje er beliggende på Nordsjællands berømte kyst, ved Hesselø Bugt. Sommerhusene ligger tæt på en finkornet strand, som er specielt velegnet til børn.
  Sommerhus til 4 personer i Liseleje
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.