Farverige badehuse på stranden
Del
Vælg mellem 164 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Tisvildeleje
I et attraktivt sommerhusområde nær Tisvildeleje ligger dette smagfuldt indrettede feriehus til 5 personer. Boligarealet er på 110 m², til vandet er der 500 m. Emne nr. _130-E09250.
Tisvildeleje er at de mest populære steder på den ”danske riviera”. Her findes den perfekte kombination af skønne strande, storslået natur og underholdning.

Sommerhus Tisvildeleje - Farvergie badehus på strande

Tisvildeleje og det tilhørende sommerhusområde på Nordsjællands kyst ligger mellem badebyerne Liseleje og Gilleleje. Denne kyststrækning på Sjælland – også kaldet den ”danske riviera” – betragtes som en af de mest populære områder pga. de mange solskinstimer. Her findes stadig charmen fra de tidligere fiskerlandsbyer, suppleret med en mondæn atmosfære, da mange af de kendte danskere har deres sommerhuse her.

I Tisvildeleje finder man ikke kun en børnevenlig sandstrand med små klitter og farverige badehuse, men også Danmarks femtestørste skovområde, Tisvilde Hegn. Dybt inde i skoven ligger borgruinen Asserbo og længere mod syd ligger Asserbo Golfklub. Også i den nærliggende by Helsinge ligger Golfklub. Rundt omkring den store sø Arresø syd for Tisvildeleje ligger et smukt landskab.

I og omkring Tisvildeleje findes der ikke kun en smuk natur, men også talrige begivenheder såsom markeder, byfester, opera, teater og meget mere. Den kendte kilde ”Helenekilde” er også i Tisvildeleje.

Sommerhusområdet i Tisvildeleje fortsætter direkte til Vejby Strand og Rågeleje. Et omfattende sommerhusområde med skøn natur.

Det stemningsfyldte Nordsjælland lever af den smukke kystlinje. Her er noget både for de aktive og for dem som søger afslapning. Kunst, kultur og historie er også rigt repræsenteret med mange slotte i området, derfor kaldes det også Kongernes Nordsjælland.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Tisvildeleje

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Tisvildeleje? Så bestil familiens feriehus Tisvildeleje på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Tisvildeleje.

Lej sommerhus Tisvildeleje

Hos os er udlejning af sommerhuse Tisvildeleje nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tisvildeleje eller den feriebolig Tisvildeleje som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tisvildeleje

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Tisvildeleje. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.