Fire fredelige naturperler
Del
Vælg mellem 102 sommerhuse Destinationer under Fakse Bugt
Sommerhus til 4 personer ved Fakse Bugt
Hyggeligt, velindrettet sommerhus til 4 personer ved Fakse Bugt, beliggende i roligt sommerhuskvarter på en dejlig, stor grund med mange træer og flere gode solterrasser. Huset er renoveret i 2006. Emne nr. 073-FA080.
Faxe ligger på Østsjælland med det tilhørende sommerhusområde Faxe Ladeplads med en bred sandstrand og en bugt af samme navn.

Sommerhus Fakse Bugt – Fire fredelige naturperler

Den lille by Roneklint ligger ved starten af Præstø Fjord på Sydøstsjælland. På den anden side af fjorden ligger en af de mange øer, Maderne. Skove, vand og grønne landskaber præger billedet omkring Roneklint, hvis sommerhusområde strækker sig fra byen til den sydlige del af Fakse Bugt.

Disse rolige omgivelser er lige noget for naturelskere. Afslappende feriedage er garanteret. Præstø Fjord og omegn er et malerisk og idyllisk område, som er perfekt til vandre-, fiske-, ride-, og cykleture.

Faxe ligger på Østsjælland med det tilhørende sommerhusområde Faxe Ladeplads med en bred sandstrand og en bugt af samme navn. Om dagen er det nok mest stranden syd for lystbådehavnen der trækker. Her er en meget børnevenlig sandstrand.

Ønsker man en aktiv ferie, er der mulighed for at surfe, sejle eller tage en tur på ryggen af en hest. En gåtur gennem den maleriske natur er for dem der både ønsker en aktiv og afslappende ferie.

Sommerhusområdet ved Præstø ligger i naturskønne omgivelser langs fjorden, med udsigt til øerne Lilleholm og Storeholm. Den nærliggende skov Næbskoven er et godt sted til vandreture. Præstø er en dejlig by, og I kan få meget mere at vide om byen og de spændende ting, der sker her, på praestohandel.dk

En naturlig kystlinje strækker sig på den østlige side af Præstø Fjord. Her kan man observere et utal af forskellige fuglearter. Det fredede hedeområde med små klitter og strandenge byder på en varieret natur. Tag en tur med skibet ”Fjordkaperen”, der sejler mellem Præstø og Fed Havn.

Bønsvig er et dejligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser med et rigt dyreliv som bl.a. består af hjorte, harer, egern og fasaner. Den flotte natur er perfekt til gåture langs vandet og selvfølgelig også til cykelture i området.

Sommerhusene ligger tæt ved vandet, og man kan sagtens tage sig en svømmetur, men vær opmærksom på at der ikke er nogen decideret strand ved Bønsvig.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Fakse Bugt

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Fakse Bugt til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Fakse Bugt på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Fakse Bugt for enhver smag, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Fakse Bugt, som sikrer jer en afstressende ferie Fakse Bugt.

Lej sommerhus Fakse Bugt

Hos os er udlejning af sommerhuse Fakse Bugt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fakse Bugt eller den feriebolig Fakse Bugt som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Fakse Bugt

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Fakse Bugt. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.