Strand, øl og kalksten
Del
Vælg mellem 31 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Fakse
Traditionelt dansk feriehus til 5 personer i Faxe, omgivet af en stor ugeneret naturgrund tæt ved stranden. Kun 500 m til vandet. Såvel overdækket som åben terrasse. Emne nr. 073-FA077.
Faxe ligger på Østsjælland med det tilhørende sommerhusområde Faxe Ladeplads med en bred sandstrand og en bugt af samme navn.

Sommerhus Faxe – Strand, øl og kalksten

Med sine 2.900 indbyggere er Faxe en forholdsvis lille by, og dog findes her gode indkøbsmuligheder. Har man lyst til at forkæle sig selv, kan man benytte sig af en tur på restaurant.

Om dagen er det nok mest stranden syd for lystbådehavnen der trækker. Her er en meget børnevenlig sandstrand. Ønsker man en aktiv ferie, er der mulighed for at surfe, sejle eller tage en tur på ryggen af en hest.

En gåtur gennem den maleriske natur er for dem der både ønsker en aktiv og afslappende ferie.
Fra byen Faxe og til sommerhusområdet Faxe Ladeplads er der 6 km. Faxe er kendt for sit bryggeri. Besøg bryggeriet og gå en tur gennem Faxe by som bl.a. huser Danmarks ældste skole.

Eller besøg Nordeuropas største kalkstensmine, som er 1 km lang og 40 m dyb. Man kan også tage en tur til Stevns Klint eller forlystelsesparken BonBon-Land.
Fra sommerhuset kan man tage på dagsture til Møn, og besøge den berømte Møns Klint eller til Lolland-Falster. Det er også værd at besøge Gavnø Slotspark ved Næstved og den større by Køge, nord for Faxe.

Længere mod nord kommer man til hovedstaden København med sine mange muligheder for underholdning, som Tivoli, Nyhavn med de hyggelige kanaler og den berømte Lille Havfrue.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Faxe

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Faxe til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Faxe på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Faxe.

Lej sommerhus Faxe

Hos os er udlejning af sommerhuse Faxe nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Faxe eller den feriebolig Faxe som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Faxe

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Faxe. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fakse Bugt

  Faxe ligger på Østsjælland med det tilhørende sommerhusområde Faxe Ladeplads med en bred sandstrand og en bugt af samme navn.
  Sommerhus til 4 personer ved Fakse Bugt
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.