Skøn natur og hjorte i haven
Del
Vælg mellem 18 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Bønsvig
Hyggeligt træhus til 4 personer i Bønsvig, beliggende på dejlig beplantet grund på ca. 1.300 m², med lille terrasse og udsigt over haven. Kun 200 m til vandet. Emne nr. 034-8154.
Bønsvig er et dejligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser med et rigt dyreliv som bl.a. består af hjorte, harer, egern og fasaner. Den flotte natur er perfekt til gåture langs vandet og selvfølgelig også til cykelture i området.

Sommerhus Bønsvig – Skøn natur og hjorte i haven

Sommerhusene ligger tæt ved vandet, og man kan sagtens tage sig en svømmetur, men vær opmærksom på at der ikke er nogen decideret strand ved Bønsvig.

Til gengæld kan I glæde jer over det rige dyreliv, der ofte findes helt inde ved sommerhusene. Det er for eksempel ikke usædvanligt at rådyr og hjorte kommer på besøg.

Der er mange muligheder for udflugter til seværdigheder, attraktioner og forlystelser. Besøg f.eks. Møn og se den imponerende klint på den østlige del af øen. På Falster er Krokodille Zoo og Middelaldercentret oplagte udflugtsmål; det samme gælder Knuthenborg Safaripark på Lolland. BonBon-Land og Gavnø Slot kan også varmt anbefales.

Det siger vores gæster om Bønsvig:

Dejlig grønt område med mange dyr. I vores have så vi et rådyr, et egern og en hare. I træerne over til naboen var der en fasan.

Rigtig hyggeligt med alle de hjorte der render rundt, og dejligt at det ligger så tæt på vandet :)!! Mig og min kæreste brugte meget tid nede ved badebroen.

Der kan køres fine ture til Møn, hvor man rammer lige ind i Danmarks historie. Præstø er også besøg værd.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bønsvig

Vil du være sikker på at få dit drømme sommerhus Bønsvig til den lavest mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Bønsvig på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Bønsvig.

Lej sommerhus Bønsvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Bønsvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bønsvig eller den feriebolig Bønsvig som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bønsvig

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bønsvig. (Se vilkår).

Vi har et klart mål om altid at give vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fakse Bugt

  Faxe ligger på Østsjælland med det tilhørende sommerhusområde Faxe Ladeplads med en bred sandstrand og en bugt af samme navn.
  Sommerhus til 4 personer ved Fakse Bugt
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.