Ideelt for dem som søger stilheden
Del
Vælg mellem 4 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Roneklint
Hyggeligt, enkelt feriehus til 4 personer i Roneklint, med delvis overdækket terrasse, omgivet af ugeneret havegrund. Tæt på den charmerende købstad Præstø. Emne nr. 034-8153.
Skove, vand og grønne landskaber præger billedet omkring Roneklint, hvis sommerhusområde strækker sig fra byen og til den sydlige del af Fakse Bugt.

Sommerhus Præstø – Idyl nær Præstø Fjord

Den lille by Roneklint ligger ved starten af Præstø Fjord på Sydøstsjælland. På den anden side af fjorden ligger en af de mange øer, Maderne. Skove, vand og grønne landskaber præger billedet omkring Roneklint, hvis sommerhusområde strækker sig fra byen til den sydlige del af Fakse Bugt.

Disse rolige omgivelser er lige noget for naturelskere. Afslappende feriedage er garanteret. Præstø Fjord og omegn er et malerisk idyl, som er perfekt til vandre-, fiske-, ride-, og cykleture.

I den lille by Præstø er der en smuk lystbådehavn og en børnevenlig badestrand. I centrum af byen mærker man stadig den middelalderlige atmosfære og i 2003 fejrede man byens 600 års jubilæum. Der findes stadig historiske bygninger, en smuk kirke og et velkendt keramikværksted. I nærheden af byen ligger også den smukke Nysø Slotspark.

En naturlig kystlinje strækker sig på den østlige side af Præstø Fjord. Her kan man observere et utal af forskellige fuglearter. Det fredede hedeområde med små klitter og strandenge byder på en varieret natur. Tag en tur med skibet ”Fjordkaperen”, der sejler mellem Præstø og Fed Havn.

I Roneklint ligger et kajakcenter, hvor man kan leje sportsudstyr. I nærheden ligger også en historisk skanse, opført i 1808 i forbindelse med Englandskrigene. I et lille og gammelt fyrtårn, har man indrettet et tilhørende museum.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Roneklint

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Roneklint til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Roneklint på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Roneklint for enhver smag, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Roneklint, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Roneklint.

Lej sommerhus Roneklint

Hos os er udlejning af sommerhuse Roneklint nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Roneklint eller den feriebolig Roneklint som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Roneklint

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Roneklint. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fakse Bugt

  Faxe ligger på Østsjælland med det tilhørende sommerhusområde Faxe Ladeplads med en bred sandstrand og en bugt af samme navn.
  Sommerhus til 4 personer ved Fakse Bugt
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.