Naturskønt område med øer og skov
Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Præstø
Ny renoveret sommerhus til 4 personer i Præstø, kun 100 m fra vandet. Grunden er lukket med beplantning og hegn. Gode muligheder for fiskeri samt gåture i et naturområde tæt på lille havn og Bøged Skov. Emne nr. 090-38641.
Sommerhusområdet ved Præstø ligger i naturskønne omgivelser langs fjorden, med udsigt til øerne Lilleholm og Storeholm. Den nærliggende skov Næbskoven er et godt sted til vandreture.

Sommerhus Præstø – Middelalderlig atmosfære ved fjorden

Præstø er en lille by med omkring 3.800 indbyggere syd for fjorden med samme navn. Her er der en smuk havn og en børnevenlig badestrand. I centrum af byen mærker man stadig den middelalderlige atmosfære og i 2003 fejrede man byens 600 års jubilæum.

Der findes stadig historiske bygninger, en smuk kirke og et velkendt keramikværksted. I nærheden af byen ligger også den smukke Nysø Slotspark.

Sommerhusområdet er beliggende i naturskønne omgivelser langs fjorden, med udsigt til øerne Lilleholm og Storeholm. Den nærliggende skov Næbskoven er et godt sted til vandreture.

En naturlig kystlinje strækker sig på den østlige side af Præstø Fjord. Her kan man observere et utal af forskellige fuglearter. Det fredede hedeområde med små klitter og strandenge byder på en varieret natur. Tag en tur med skibet ”Fjordkaperen”, der sejler mellem Præstø og Fed Havn.

Knap 8 km vest for Præstø, lige uden for den lille by Bårse, ligger Vesterled Put And Take med familievenlige oplevelser tilpasset årstiden. Ved siden af børnesøen er der også en legeplads, så familiens yngste kan også sagtens få en hel dag til at gå her. I løbet af året afholdes fiskekonkurrencer.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Præstø

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Præstø? Så lej jeres feriehus Præstø på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Præstø i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Præstø, som skal danne rammen om jeres ferie Præstø.

Lej sommerhus Præstø

Hos os er udlejning af sommerhuse Præstø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Præstø eller den feriebolig Præstø som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Præstø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Præstø. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fakse Bugt

  Faxe ligger på Østsjælland med det tilhørende sommerhusområde Faxe Ladeplads med en bred sandstrand og en bugt af samme navn.
  Sommerhus til 4 personer ved Fakse Bugt
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.