Skøn natur ved kyst og fjord
Del
Vælg mellem 99 sommerhuse Destinationer under Karrebæksminde
Sommerhus til 2 personer i Karrebæksminde
Flot træhus til 2 personer fra 2008, med særdeles god beliggenhed og flot havudsigt i 1. række til dejlig badestrand ved Karrebæksminde. Kun 50 m fra vandet. Emne nr. 071-N195.
En børnevenlig badestrand kombineret med en maritim atmosfære – det er Karrebæksminde på Sydsjælland, med de smukke naturlige omgivelser og fjord.

Sommerhus Karrebæksminde - Skøn natur ved kyst og fjord

Karrebæksminde er meget mere end en fiskerby. Her ligger en af de bedste badestrande på Sydsjælland. Det Blå Flag blafrer som tegn på kvalitet, sandet er fint og det lave vand er børnevenligt. Karrebæksmindes maritime atmosfære tiltrækker mange besøgende. Man kan gå langs kanalen, købe friske fisk og skaldyr direkte ved forhandleren, eller nyde delikatesserne direkte på stedet.

Øen Enø, Karrebæksminde og den tilhørende Karrebæk Fjord byder på unikke naturoplevelser for hele familien: Uanset om man er til cykleture, fugleture, fiskeri, sejlads, eller sejlture i kano eller kajak – findes aktiviteterne her. Om aftenen kan man slappe af på en af de mange restauranter eller caféer.

Udflugtsmål: Gavnø Slot fra rokoko tiden, beliggende på øen af samme navn i Karrebæk Fjord. Den hvælvede stenbro, der fører over til Gavnø, er bygget i 1873, efter den gamle blev ødelagt af stormfloden i 1872. Ud over de mere end 500.000 tulipaner og andre løgblomster, som kan ses i fuldt flor i maj måned, findes også en stor malerisamling, som er nordens største privatejede samling, eksotiske sommerfugle som flyver frit i sommerfuglehuset og klosterkirken, som tidligere var et dominikaner nonnekloster.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Karrebæksminde

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Karrebæksminde til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Karrebæksminde på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Karrebæksminde for enhver smag, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Karrebæksminde, som skal danne rammen om jeres ferie Karrebæksminde.

Lej sommerhus Karrebæksminde

Hos os er udlejning af sommerhuse Karrebæksminde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Karrebæksminde eller den feriebolig Karrebæksminde som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Karrebæksminde

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når det handler om sommerhusudlejning Karrebæksminde. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.