Stille ø ferie
Del
Vælg mellem 73 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer på Enø
Feriehus til 4 personer opført i mursten, beliggende med kig til fjorden på Enø. Huset, som er kun 200 m væk fra vandet, er renoveret i 2004. Emne nr. 071-N039.
11 kilometer fra Næstved, på Sydøstsjælland ligger den lille ø Enø, med et skønt sommerhusområde lige over for det populære feriested Karrebæksminde.

Sommerhus Enø Stille ø ferie

Enø er tætbefolket, og dog er der mulighed for at finde en plads hvor man kan bade eller fiske.

Interessante udflugtsmål lokker i de omkringliggende omgivelser, om man er på cykel eller i bil. Området er helt klart familievenligt.

Tag f.eks. på tur til naboøen Gavnø, og se slottet af samme navn. Nyd blomsterparken, især om foråret når tulipanerne står i fuldt flor og sommerfuglene i deres hus folder deres smukke vinger ud.

Har man lyst til en tur i byen! Den nærliggende by Næstved har et stort ud af fritidsaktiviteter. Benyt de gode indkøbsmuligheder på en shoppingtur og afslut dagen på en skøn restaurant. I Næstved er der også en svømmehal, et ridecenter og to golfbaner.

Forlystelsesparken BonBon-Land i Holme-Olstrup er ikke langt væk. Parken hører til et af verdens største, og dens historie begyndte da en bolsjemager ville fremvise sin bolsjeproduktion af sit slik med de sjove navne som ”Hundeprutter” og ”Mågeklatter”. I dag har parken over 60 forlystelser og aktiviteter – bl.a. Bæver-raftingbanen, Vandrotten og Vildsvinet.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Enø

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Enø? Så bestil familiens feriehus Enø på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Enø.

Lej sommerhus Enø

Hos os er udlejning af sommerhuse Enø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Enø eller den feriebolig Enø som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Enø

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Enø. (Se gældende regler).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Karrebæksminde

  En børnevenlig badestrand kombineret med en maritim atmosfære – det er Karrebæksminde på Sydsjælland, med de smukke naturlige omgivelser og fjord.
  Sommerhus til 2 personer i Karrebæksminde
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.