Tæt på en lagune og et slot
Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Sommerhus til 10 personer i Rude
Et lækkert arkitekttegnet sommerhus til 10 personer i to plan, beliggende i første række i Rude. Huset er indrettet med moderne møbler og der er udsigt til vandet fra mange rum. Emne nr. 130-K50675.
Mellem skove, parker, øer og en lagune, Holsteinborg Nor, ligger det hyggelige sommerhusområde Rude med den tilhørende Bisserup Strand.

Sommerhus Rude – Tæt på en lagune og et slot

Her holder man ferie i idylliske omgivelser med en afvekslende natur indenfor rækkevide, der opfordrer til en vandre- eller cykletur. Den fine sandstrand er ideel for børnefamilier, da stranden er flad og vandet er lavt.

Ikke langt fra Rude ligger slottet Holsteinborg fra det 16. århundrede med tilhørende par. Det imponerende slot har hørt til familien Holstein i 12 generationer. Der tilbydes guidede ture.

Det omkringliggende landskab er præget af Holstein Nor, hvor der findes et af landets vildtreservater. Området er et paradis for vandfugle, der samles her i tusindvis. Områdets lagune hører til et EU-fuglebeskyttelsesområde.

Har man lyst til en tur i byen! Den nærliggende by Næstved har et stort ud af fritidsaktiviteter. Benyt de gode indkøbsmuligheder på en shoppingtur og afslut dagen på en skøn restaurant. I Næstved er der også en svømmehal, et ridecenter og to golfbaner.

Forlystelsesparken BonBon-Land i Holme-Olstrup er ikke langt væk. Parken hører til et af verdens største, og dens historie begyndte da en bolsjemager ville fremvise sin bolsjeproduktion af sit slik med de sjove navne som ”Hundeprutter” og ”Mågeklatter”. I dag har parken over 60 forlystelser og aktiviteter – bl.a. Bæver-raftingbanen, Vandrotten og Vildsvinet.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Rude

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Rude? Så skal du booke jeres feriehus Rude på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Rude for enhver pengepung, og derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Rude, der skal danne rammen om jeres ferie Rude.

Lej sommerhus Rude

Hos os er udlejning af sommerhuse Rude nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rude eller den feriebolig Rude som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rude

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Rude. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Karrebæksminde

  En børnevenlig badestrand kombineret med en maritim atmosfære – det er Karrebæksminde på Sydsjælland, med de smukke naturlige omgivelser og fjord.
  Sommerhus til 2 personer i Karrebæksminde
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.