Familieferie med alt godt fra havet
Del
Vælg mellem 25 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Vesterhave
Nyere sommerhus til 4 personer med god beliggenhed i Vesterhave, tæt på dejlig badestrand og indkøb. 200 m til vandet. Lyst og moderne indrettet og med klimaanlæg. Emne nr. 071-N246.
Vesterhave er et fredeligt sommerhusområde i skønne omgivelser mellem Karrebæksminde Bugt og Karrebæk Fjord. Stranden ved Karrebæksminde er super dejlig og perfekt til børn. Der er et væld af aktiviteter og forlystelser i omegnen og fine muligheder for fisketure.

Sommerhus Vesterhave – Familieferie med alt godt fra havet

Stranden ved Karrebæksminde regnes af mange for den bedste badestrand på hele det sydlige Sjælland. Her er lavt vand, fin sandbund og Blåt Flag – en sand perle for alle der elsker at hygge sig ved vandet.

Karrebæk Fjord er et rigtig godt sted at prøve lykken når det er en fisketur der står på programmet. Uanset om det er fladfisk, krabber eller fjordrejer der er målet, er der lagt op til alle tiders tur med børnene. Hvis I synes fangsten er for lille til at det er umagen værd at tilberede den, kan I supplere med frisk fisk og skaldyr en af fiskehandlerne i den lille by.

Ta’ en tur med det gode skib M/S Friheden, som sejler mellem Næstved, Karrebæksminde og Gavnø. Det er altid hyggeligt at have børnene med ude at sejle, og det er et flot syn ind mod land der venter jer. Benyt evt. lejligheden til at besøge Gavnø Slot hvor Sørøverland, eksotiske sommerfugle, et væld af blomster, utrolig smukke lokaler, møbler og kunstværker og meget mere venter.

Fint område - ikke langt til vandet - mange aktiviteter. Hvis man har børn med, så anbefales det er at benytte sig af Fjordhusets aktiviteter! :-)

Fantastisk by! Masser af se, båden til Næstved forbi Gavnø var en rigtig hyggelig tur.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Vesterhave

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Vesterhave til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Vesterhave på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Vesterhave i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Vesterhave, der skal danne rammen om jeres ferie Vesterhave.

Lej sommerhus Vesterhave

Hos os er udlejning af sommerhuse Vesterhave nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vesterhave eller den feriebolig Vesterhave som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vesterhave

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Vesterhave. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Karrebæksminde

  En børnevenlig badestrand kombineret med en maritim atmosfære – det er Karrebæksminde på Sydsjælland, med de smukke naturlige omgivelser og fjord.
  Sommerhus til 2 personer i Karrebæksminde
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.