Et knudepunkt på Vestsjælland
Del
Vælg mellem 215 sommerhuse Destinationer under Slagelse
Sommerhuset til 4 personer i Slagelse
Traditionelt sommerhus til 4 personer i Slagelse, beliggende tæt ved vandet, som sammen med Storebæltsbroen kan ses fra såvel terrasse som stue. Huset er renoveret i 2005. Emne nr. 090-27093.
Den interessante by Slagelse har en lang historie. Byen ligger ikke langt fra de skønne sommerhusområder ved Storebælt.

Sommerhus Slagelse - Et knudepunkt på Vestsjælland

Slagelse er den største by på Sydvestsjælland, og en af de ældste byer i Danmark (fra år 1288. Byens historie er tæt knyttet til Vikingeborgen Trelleborgs historie, der blev grundlagt i år 981, og betragtes derfor som den første bosættelse i området. Til de bevarede historiske bygninger i Slagelse, hører også Sankt Mikkels Kirke fra 1300-tallet.

Antvorskov Kloster blev anlagt ca. 1170 og blev af Kong Frederik 2. omdannet til et kongeligt slot. Det blev gradvist revet ned og i dag fremstår klosteret som en ruin.

Tager man et guidet tur rundt i byen, følger man i fodsporende på den berømte digter H.C. Andersen, som blev uddannet i Slagelse.

Efter en shoppetur i byen, kan man slappe af i Slagelse Lystanlæg, der ligger tæt på centrum. Her findes der masser af spil til børnene og en grillplads til hygge.

I den nordøstlige del af byen ligger en golfklub tæt ved et stort skovområde.

Kun få kilometer fra Slagelse ligger sommerhusområdet Næsby Strand og Stillinge Strand. Også havnebyen Korsør er inden for rækkevidde.

Fra Slagelse er der gode transportforbindelser. Via den korte vej til Storebæltsbroen, og dermed adgangen til E20 og samtidig via togbanen fra København til Fredericia er Slagelse et trafikknudepunkt.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Slagelse

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Slagelse? Så skal du leje jeres feriehus Slagelse på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Slagelse for enhver pengepung, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Slagelse, som skal danne rammen om jeres ferie Slagelse.

Lej sommerhus Slagelse

Hos os er udlejning af sommerhuse Slagelse nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Slagelse eller den feriebolig Slagelse som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Slagelse

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det kommer til sommerhusudlejning Slagelse. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.