Fint, hvidt sand på en bred strand
Del
Vælg mellem 120 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Stillinge Strand
Sommerhus til 4 personer bygget i sten, beliggende kun 350 m fra vandkanten i Stillinge Strand. Renoveret i 2011 og med et boligareal på 55 m². Emne nr. 130-E20912.
Populært sommerhusområde med en skøn sandstrand – det er Stillinge Strand ved Storebælt i Vestsjælland. Nærliggende byer som Slagelse og Korsør er bestemt et besøg værd.

Sommerhus Stillinge Strand - Fint, hvidt sand på en bred strand

Stillinge Strand er et større sommerhusområde på Vestsjælland ved Musholm Bugt tæt på Storebælt. De nærmeste større byer er Slagelse mod øst (12 km) og havnebyen Korsør mod syd.

Stranden i Stillinge er bred og med finkornet sand, og betragtes som en af de bedste strande på Vestsjælland. Her findes en stor, børnevenlig legeplads med at hvad der tilhører. Fra stranden kan man i horisonten se den imponerende Storebæltsbro, der forbinder Sjælland med Fyn.

På Stillinge Strand kan man leje kajakker og komme på kursus for nybegyndere.

Ønsker man at udforske det omkringliggende område, er der mange muligheder for udflugt. Ikke langt fra sommerhusområdet ligger f.eks. Vikingborgen Trelleborg som også rummer et museum.
Nord for Stillinge Strand ligger et lille skovområde med en campingplads. Her er der gode vandre- og cykelstier.

I den nærliggende by Slagelse kan man slentre en tur, shoppe eller tage en tur på golfbanen.

I havnebyen Korsør ligger den ene af Søværnets to flådestationer i Danmark, men byen har også mere at byde på end den maritime atmosfære. Fantastiske omgivelser med naturområdet Korsør Nor, en slags saltvandssø, som er forbundet med Østersøen via en smal passage. Her finder man et rigt dyreliv, især trækfugle. Ydermere er området et paradis for lystfiskere.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Stillinge Strand

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Stillinge Strand? Så bestil familiens feriehus Stillinge Strand på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Stillinge Strand.

Lej sommerhus Stillinge Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Stillinge Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Stillinge Strand eller den feriebolig Stillinge Strand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Stillinge Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Stillinge Strand. (Se reglerne).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slagelse

  Den interessante by Slagelse har en lang historie. Byen ligger ikke langt fra de skønne sommerhusområder ved Storebælt.
  Sommerhuset til 4 personer i Slagelse
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.