Her bliver man udfordret som lystfisker
Del
Vælg mellem 48 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Drøsselbjerg Strand
Hyggeligt feriehus til 4 personer ved Drøsselbjerg Strand, højt beliggende på en stor grund i roligt område og med pragtfuld havudsigt. Der er kun 300 m til stranden. Emne nr. 042-SL059.
Drøsselbjerg Strand er et roligt sommerhusområde på Vestsjælland. Herfra er der ikke langt til middelalderbyen Slagelse med mange seværdigheder.

Sommerhus Drøsselbjerg Strand - Her bliver man udfordret som lystfisker

Drøsselbjerg Strand er et fredeligt sommerhusområde på Vestsjælland ikke langt fra byen Slagelse. Mod syd er området afgrænset at en lille skov. Et roligt og naturskønt landskab med en smuk udsigt ud over Storebælt.

Stranden er en stenstrand med mindre klipper og der er enge helt ned til vandkanten, hvor der er bygget badebroer. Hvorfra det er godt at fiske.

Kun får minutters kørsel fra Drøsselbjerg Strand ligger den historiske by Slagelse, en af Danmarks ældste byer. En af byens vartegn er Sankt Mikkels Kirke fra 1300-tallet. Antvorskov Kloster blev anlagt ca. 1170 og blev af Kong Frederik 2. omdannet til et kongeligt slot. Det blev gradvist revet ned og i dag fremstår klosteret som en ruin.

Tager man et guidet tur rundt i byen, følger man i fodsporende på den berømte digter H.C. Andersen, som blev uddannet i Slagelse.

Efter en shoppetur i byen, kan man slappe af i Slagelse Lystanlæg, der ligger tæt på centrum. Her findes der masser af spil til børnene og en grillplads til hygge.

I den nordøstlige del af byen ligger en golfklub tæt ved et stort skovområde.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Drøsselbjerg Strand

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Drøsselbjerg Strand til den garanteret laveste pris? Så lej familiens feriehus Drøsselbjerg Strand på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Drøsselbjerg Strand.

Lej sommerhus Drøsselbjerg Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Drøsselbjerg Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Drøsselbjerg Strand eller den feriebolig Drøsselbjerg Strand som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Drøsselbjerg Strand

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det handler om sommerhusudlejning Drøsselbjerg Strand. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slagelse

  Den interessante by Slagelse har en lang historie. Byen ligger ikke langt fra de skønne sommerhusområder ved Storebælt.
  Sommerhuset til 4 personer i Slagelse
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.