Dejligt strandliv, også for børn
Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Næsby Strand
Flot og lyst sommerhus til 4 personer beliggende kun 100 meter fra den gode badestrand ved Næsby Strand. Huset er luksuriøst indrettet, bl.a. med spabad. Emne nr. 090-39483.
Tilbring en afslappende badeferie i Næsby Strand, som ligger på Vestsjællands kyst. Man kommer let til Næsby Strand via Storebæltsbroen.

Sommerhus Næsby Strand - Dejligt strandliv, også for børn

Næsby Strand er et populært sommerhusområde på Vestsjælland ved Musholm Bugt og Storebæltsbroen. De nærmeste større byer er Slagelse mod øst og havnebyen Korsør mod syd.

Sandstranden i Næsby har små laguner, der er adskilt af stenmure. I dette lave vand, kan selv de små børn plaske rundt uden problemer. Fra stranden kan man i horisonten se den imponerende Storebæltsbro, der forbinder Sjælland med Fyn.

Ønsker man at udforske det omkringliggende område, er der mange muligheder for udflugt. Ikke langt fra sommerhusområdet ligger f.eks. Vikingborgen Trelleborg som også rummer et museum.

I den nærliggende by Slagelse kan man slentre en tur, shoppe eller tage en tur på golfbanen.

I havnebyen Korsør ligger den ene af Søværnets to flådestationer i Danmark, men byen har også mere at byde på end den maritime atmosfære. Fantastiske omgivelser med naturområdet Korsør Nor, en slags saltvandssø, som er forbundet med Østersøen via en smal passage. Her finder man et rigt dyreliv, især trækfugle. Ydermere er området et paradis for lystfiskere.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Næsby Strand

Vil du være helt sikker på at finde dit favorit sommerhus Næsby Strand til den lavest mulige pris? Så book jeres feriehus Næsby Strand på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Næsby Strand.

Lej sommerhus Næsby Stranden

Hos os er udlejning af sommerhuse Næsby Stranden nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Næsby Stranden eller den feriebolig Næsby Stranden som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Næsby Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Næsby Strand. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slagelse

  Den interessante by Slagelse har en lang historie. Byen ligger ikke langt fra de skønne sommerhusområder ved Storebælt.
  Sommerhuset til 4 personer i Slagelse
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.