Del
Vælg mellem 54 sommerhuse
Emne nr.: 130-E20442

Du kan til enhver tid booke op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi hjælper gerne.

Skal du skilles og har akut brug for et andet sted at bo?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold komme på en måde, der gør, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det vigtigt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der altså brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på siden finder du et enormt udvalg af sommerhuse i hele landet. Du kan når som helst leje dem i en periode på op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der dog behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Slagelse i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Slagelse direkte her på Sommerhussiden.dk. Hvis du har behov for en længere periode end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du helst vil have her på Sommerhussiden.dk. Hvis du har behov for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der passer til præcis din situation.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du i gang med den afsluttende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er et ophold på nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger direkte her på siden. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dine konkrete ønsker.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt leje dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Filmproduktioner

Står du med ansvar for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af landet gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, vi taler om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der opfylder dine ønsker.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 1270 eller info@sommerhus-siden.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne slags opgaver og har i årevis hjulpet mange firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan skræddersy et løsningsforslag, der imødekommer netop dine behov, både i forhold til det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der vil betyde, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din hjemadresse. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt i løbet af 5 uger, er der ingen grund til at fortvivle. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken del af Danmark du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark.

Husk: Du kan altid booke op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi hjælper gerne.

Slagelse er et skønt sted at holde ferie. Her får I tid til at koble af sammen, og I kan vælge præcis de oplevelser og udflugter, I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Lad jer blive begejstret af Sjælland og nyd fordelene ved de familievenlige omgivelser under jeres ferie i Slagelse.

Benyt muligheden for tage en båd ud på havet ved Slagelse, og udforsk kystregionen fra vandet.

Besøg byen Bjerge, der ligger 18 km fra Slagelse, som er kendt for Jættestuerne Regnarshøj og Rævehøj.

Besøg skovområdet Slagelse Lystskov, hvor I både kan opleve en vidunderlig flora og fauna samt den naturskønne Studentersø.

Birkegaardens Haver ved Tågerup ligger kun 30 km fra Slagelse. De smukke haver er komplementeret af dyreindhegninger, så hele familien kan nyde udflugten.

Det er uden tvivl værd at tage en tur fra Slagelse til Tissø. Landets fjerde største sø, som præsenterer sig med smukke omgivelser og talrige våd- og vandfugle samt redder langs bredden.

Prisgaranti - sommerhus slagelse langtidsleje

Når du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi garanterer dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes helt enkelt på din konto.

Kundeservice - sommerhus slagelse langtidsleje

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "sommerhus slagelse langtidsleje", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.