Moderne sendemaster og gamle bygninger
Del
Vælg mellem 100 sommerhuse Destinationer under Kalundborg
Sommerhus til 3 personer i Kalundborg
Sommerhus til 3 personer i Kalundborg med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Kalundborg Fjord. Der er kun 300 m til vandet. Gode fiskemuligheder. Emne nr. 098-19048.
Kalundborg er en havneby, beliggende for enden af en fjord af samme navn, med maleriske omgivelser på Vestsjælland.

Sommerhus Kalundborg – moderne sendemaster og gamle bygninger

Havnebyen Kalundborg på Vestsjælland er beliggende ved en fjord af samme navn i den nordlige del af Storebælt. Fra byen sejler færgen til Århus og Samsø, og halvøerne Asnæs og Røsnæs ligger tæt ved. Asnæsværket er et af landets største producenter af strøm. Derudover findes der i Kalundborg også store olieraffinaderier.

Borgen, hvorfra byen opstod, blev grundlagt i 1170. Det siges, at byggeriet af kirken ”Vor Frue Kirke” allerede skulle være påbegyndt i 1160. Vor Frue Kirke er Nordeuropas eneste 5 tårnede centralkirke. I Kalundborg centrum findes nogle gamle bindingsværkshuse. Moderne derimod er de to sendemaster som sender langbølgeradio ”Kalundborg”.

Langs med Kalundborg Fjord strækker sig skove og marker. Ideelt til vandre- og cykleture. Strande- og sommerhusområder støder op til den nordvestlige del af byen. Videre mod nord finder man de naturskønne landskaber omkring bugterne ved Saltbæk Vig.

En tur med færge til den maleriske ø Samsø, er helt klart et besøg værd.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Kalundborg

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Kalundborg? Så skal du booke familiens feriehus Kalundborg på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Kalundborg for enhver smag, og netop derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Kalundborg, som sikrer jer en hyggelig ferie Kalundborg.

Lej sommerhus Kalundborg

Hos os er udlejning af sommerhuse Kalundborg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kalundborg eller den feriebolig Kalundborg som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kalundborg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kalundborg. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.