Vikingefund og smuk natur
Del
Vælg mellem 166 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Gørlev
Lyst sommerhus til 4 personer beliggende på stor naturgrund i rolige omgivelser i Gørlev, ved Bjerge Sydstrand. Huset er bygget i 2004 og har et boligareal på 76 m². Emne nr. 090-39651.
Gørlev med sine skønne strande ved Jammerland Bugt er et afslappende sommerhusområde med gode udflugtsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Sommerhus Gørlev – Mellem runer og strand

Området syd for Gørlev, ca. 20 km syd for havnebyen Kalundborg, er et roligt sommerhusområde i Nordvestsjælland. I den lille by med 2.500 indbyggere, er der ikke kun en sukkerfabrik og en 100 år gammel biograf, men også en jernbanestation og to vikingegravsten (Gørlevstenene) med en komplet runeskift, hvilket er meget sjældent.

Nordøst for Gørlev finder man de smukke naturskønne omgivelser ved Tissø, mod vest ligger de fine sandstrande ved Jammerland Bugt med retning mod Storebælt. Her kan man holde ferie i fred og ro. Naturen veksler mellem skov, enge og marker. Vandet er roligt og strandene er børnevenlige. Cykling og vandreture er populære fritidsaktiviteter.

Tag også en tur til havnebyen Kalundborg ved fjorden af sammen navn. Her kan man sejle til Århus og Samsø.

Længere mod syd ligger Slagelse, som er et godt sted at shoppe.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Gørlev

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Gørlev? Så bestil familiens feriehus Gørlev på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Gørlev.

Lej sommerhus Gørlev

Hos os er udlejning af sommerhuse Gørlev nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gørlev eller den feriebolig Gørlev som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gørlev

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det handler om sommerhusudlejning Gørlev. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Kalundborg

  Kalundborg er en havneby, beliggende for enden af en fjord af samme navn, med maleriske omgivelser på Vestsjælland.
  Sommerhus til 3 personer i Kalundborg
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.