Del
Vælg mellem 4 sommerhuse
Emne nr.: 090-88334

Du kan være stensikker på, at I får en dejlig ferie på første klasse i det sommerhus med luksus indretning, du falder for. Med fri adgang til jeres helt egen pool og også til de ferieoplevelser, der venter omkring Kalundborg, er der lagt op til nogle skønne dage sammen.

Når det er en blanding af oplevelser og tid til at koble af sammen, der står øverst på familiens liste over ønsker til ferien, er der intet som helst, der når op på siden af et sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Sjællands vestkyst er et livligt område. En spændende historie og fascinerende geologi fra den sidste istid er en del af hverdagen her.

Ved havnen i Kalundborg er der et stort udvalg af supermarkeder. I gågaden er der små butikker til en spadseretur gennem byen.

Det går højt i den gamle bydel i Kalundborg. Området omkring domkirken er et lille friluftmuseum.

Kalundborgs historiske gamle bydel er en rejse ind i middelalderen. Mange levn er stadig en del af bybilledet og udsigten over fjorden er et ekstra plus.

Færgen til Samsø ligger i Kalundborg havn. Overfarten tager ca. 1,5 time og er en dejlig dagsudflugt.

Prisgaranti - luksus sommerhus kalundborg

Når du vælger at leje et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus kalundborg

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "luksus sommerhus kalundborg", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.