Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Emne nr.: 160-F3520

Du kan altid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Skal du skilles og har akut behov for tag over hovedet?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold komme på en måde, der gør, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det vigtigt at tage hensyn til, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på portalen finder du et meget omfattende udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan uden videre leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. I nogle tilfælde er der dog behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Kalundborg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Kalundborg online her på Sommerhussiden.dk. Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der matcher netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du blot booke det sommerhus, du helst vil have her på portalen. Hvis du har behov for en længere periode, er det også en mulighed. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der er særligt tilpasset til netop din situation.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har brug for mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du i gang med den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til enhver tid booke op til 5 uger direkte her på hjemmesiden. Hvis du har behov for mere, er det også muligt. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt booke dit sommerhus online. Hvis du har brug for mere end det, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu.

Filmproduktioner

Står du med ansvar for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af landet gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, vi taler om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der opfylder dine behov.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet står på? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 1270 eller info@sommerhus-siden.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har behov for det. Vi har årelang erfaring med denne slags opgaver og har i årevis hjulpet mange virksomheder med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udarbejde et løsningsforslag, der matcher præcis dine krav, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at reparere skaderne.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der vil betyde, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at afslutte dit projekt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark.

Husk: Du kan altid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Ring til os på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi hjælper gerne.

Når det er et afvekslende program af oplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står øverst på familiens liste over ønsker til ferien, er der intet som helst, der kan matche et sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Halvøerne Asnæs og Røsnæs danner en naturlig bugt. Kalundborg ligger godt beskyttet ved den nordlige fjordbred.

Skarresø ligger i det grønne indland. Med lidt held kan I her observere havørnen flyve.

Stranden ved Vesterlyng er en af Sjællands smukkeste strande. Det fine sand og badevandet af en høj kvalitet ligger tæt på Kaldred.

Færgen til Samsø ligger i Kalundborg havn. Overfarten tager ca. 1,5 time og er en dejlig dagsudflugt.

Vesterlyng er et af de største hedeområder på Sjælland. I sensommeren forvandler området sig til en farvepragt, der er ideel til vandre- og cykelture.

Dragsholm Slot ligger for enden af en lang allé. Udover en smuk udsigt og en urtehave kan I komme på guidede ture.

Halvøen Røsnæs rager ud som en finde i bæltet. Området er under naturbeskyttelse. Tre afmærkede vandrestier inviterer gæsterne til at udforske det vidunderlige område.

Prisgaranti - langtidsleje sommerhus kalundborg

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores kontrol af priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - langtidsleje sommerhus kalundborg

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "langtidsleje sommerhus kalundborg", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.