Del
Vælg mellem 31 sommerhuse
Emne nr.: 090-56607

I bestemmer selvsagt selv, hvordan I vil anvende tiden i det sommerhus I har bestemt jer for at leje. Alt kan lade sig gøre. Det er naturligvis helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller ren og skær afslapning i sommerhuset, I foretrækker.

Det kan være en dyr fornøjelse at holde ferie, og derfor giver det ro at kunne leje et sommerhus til en billig pris. Det giver jer flere penge til ferieoplevelser, når I ankommer til Kalundborg.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Kalundborg ligger i et landskab med uventede stigninger og adskillige bakker.

Kysten ved Saltbæk har stenrige strækninger, hvilket glæder fossilsamlere. Forstenede skeletter fra blæksprutte lignende dyr fra Urtiden og smukke stykker kan opdages her. Under stenene kan I også finde strandkrabber.

I retning mod Havnsø er der smukke lange strande, der er flade og meget børnevenlige. Fint sand og klart vand gør sommerdagen helt perfekt.

Der er en parkeringsplads forrest ved sidegrenen på halvøen Røsnæs. Lange trapper fører ned til stranden. Halvøen kan udforskes ved foden af fyrtårnet, hvor der også er en hyggelig café.

Færgen til Samsø ligger i Kalundborg havn. Overfarten tager ca. 1,5 time og er en dejlig dagsudflugt.

Odsherred Zoo ligger i Asnæs. Udover eksotiske dyr er der også mange hjemmehørende dyr. De mange picnicborde gør besøget til en perfekt dagsudflugt.

Prisgaranti - billigt sommerhus i kalundborg

Når du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om jeres ferie, kan du med det samme leje online. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene indsættes helt enkelt på din konto.

Kundeservice - billigt sommerhus i kalundborg

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "billigt sommerhus i kalundborg", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.