Mellem Storebælt og Tissø
Del
Vælg mellem 55 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Bjerge
Flot indrettet sommerhus til 5 personer i Bjerge, renoveret i 2011. Naturskønt område - kun 400 m fra én af Vestsjællands bedste badestrande. Emne nr. 121-91-1030.
Afslappende sommerhusferie i Nordvestsjælland – I Bjerge kan man kombinere naturen, skønne strande og et besøg i havnebyen Kalundborg.

Sommerhus Bjerge – Afslapning i landlige omgivelser

Den lille by Bjerge ligger i Nordvestsjælland mellem Storebælt og Tissø. Omkring 13 km nord for Bjerge ligger havnebyen Kalundborg.

Kun et par kilometer vest for Bjerge, ligger det tilhørende sommerhusområde, omgivet af skove og marker samt en hvid, finkornet sandstrand lige ned til Jammerland Bugt. Her er vandet roligt, og stranden er derfor børnevenlig.

Et smukt naturområde ligger rundt om søen Tissø. Fremragende til vandre- og cykelture.

Besøg også byen havnebyen Kalundborg ved fjorden af sammen navn. Herfra kan man sejle til Århus og Samsø – en god idé til en dagstur!

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Bjerge

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Bjerge til den lavest mulige pris? Så book jeres feriehus Bjerge på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Bjerge i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Bjerge, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Bjerge.

Lej sommerhus Bjerge

Hos os er udlejning af sommerhuse Bjerge nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bjerge eller den feriebolig Bjerge som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bjerge

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bjerge. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Kalundborg

  Kalundborg er en havneby, beliggende for enden af en fjord af samme navn, med maleriske omgivelser på Vestsjælland.
  Sommerhus til 3 personer i Kalundborg
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.