En af de vigtigste byer i Nordeuropa
Del
Vælg mellem 16 sommerhuse Destinationer under København
Ferielejlighed til 5 personer i København
Ferielejlighed til 5 personer i 2 plan beliggende i enden af rækkehusbebyggelse i forstaden Brøndby Strand, tæt på flot natur og badestrand. Emne nr. 121-92-8352.
Den danske hovedstad har alt – en afslappende atmosfære, en elegant forbindelse med historiske bygninger og moderne design, en hyggelig havnefront, Tivoli, Havfrue og meget mere…

Sommerhus København – Fokus på underholdning og kultur

Købehavn er Danmarks hovedstad og landets kulturelle og økonomiske centrum – en af de vigtigste byer i Nordeuropa. Residens for dronningen, havneby og populært turistmål. Her bor omkring 1,2 millioner mennesker.

Byområdet København er spredt ud over flere øer. Den største ø er Sjælland, en del mindre øer Holme og den nordlige del af Amager. København og den svenske by Malmö er delt af Øresund.

Den egentlige bykerne er omgivet af søerne, havnen og de fire brobydele: Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Amagerbro. I forhold til andre europæiske hovedstæder er der i centrum af København ikke mange indbyggere.

Dette skyldes, at København aldrig er blevet udbygget med boligkomplekser.

Top seværdigheder:

 • Byens mest berømte vartegn er Den Lille Havfrue på kun 1,25 m
 • Tivoli, beliggende lige overfor hovedbanegården, er af verdens ældste forlystelsesparken (den ældste er Dyrehavsbakken, der ligger i den nordlige del af byen)
 • Rådhuspladsen, med det historiske rådhus og Danmarks højeste tårn (105 m)
 • Det 34,8 m høje Rundetårn, med en 209 m lang, trappeløs spiralgang der fører op til toppen af tårnet. Bygget i perioden 1637 til 1642.

Hertil kommer de utallige slotte der er beliggende rundt om København, de mange museer og kirker, landets længste gågade ”Strøget”, den maleriske havnefront Nyhavn, det spektakulære operahus, direkte ned til vandet, fristaden ”Christiania” samt mange parker og grønne anlæg.

På Amager er ”Strandparken” opført og lige i nærheden ligger det nye, super moderne akvarium ”Den Blå Planet. Ikke at forglemme det livlige natteliv og de storslåede bygninger, som forbinder det historiske med det moderne design.

Sommerhusområderne er for det meste beliggende i udkanten af byen mod Øresund, med en bred vifte muligheder for vandsport og solbadning.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje København

Vil du og familien have det bedste sommerhus København til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus København på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om familiens ferie København.

Lej sommerhus København

Hos os er udlejning af sommerhuse København nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus København eller den feriebolig København som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus København

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning København. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.