Gåsetårn og borgruin er byens vartegn
Del
Vælg mellem 56 sommerhuse Destinationer under Vordingborg
Sommerhus til 4 personer ved Vordingborg
Pænt sommerhus fra 2006 med plads til 4 personer, beliggende ved Vordingborg. Fin terrasse og dejlig naturgrund. Der er 400 m til stranden ved Næs. Emne nr. 160-G1154.
Vordingborg på Sydsjælland er ikke kun en havneby men har også en spændende historie. Byens beliggenhed gør at man har nem adgang til de spændende omkringliggende øer.

Sommerhus Vordingborg - Gåsetårn og borgruin er byens vartegn

Vordingborg har 45.000 indbyggere og var engang en havneby med en spændende historie. Den mest kendte turistattraktion er byens vartegn Gåsetårnet. Tårnet blev bygget af Valdemar Atterdag omkring 1362 og er et af de bedst bevarede middelaldertårne i Skandinavien.

Tårnet hører til kongeborgen Vordingborg, som i dag er en ruin fra en af de største middelalderborge i Danmark. Resterne af en voldgrav fra det 14. århundrede strækker sig fra kirkeengen til slotsruinen. I dag huser stedet et museum – Danmarks Borgcenter.

Vordingborg tilbyder hele sommeren alle former for kulturelle begivenheder, såsom en festuge i juli eller det internationale teaterfestival i august.

I byens centrum er det rart at slentre rundt eller man kan udforske det grønne opland med fortidsminder, skove og afmærkede vandre- og ridestier.

Byens centrale beliggenhed gør det nemt at komme til øerne Masnedø, Lolland, Bogø og Møn. Her er der mange interessante steder at besøge, som kridtklinterne på Møn eller Knuthenborg Safaripark på Lolland.

Stort udbud af sommerhuse til leje Vordingborg

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Vordingborg til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Vordingborg på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Vordingborg i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde præcis det feriehus Vordingborg, som sikrer jer en afstressende ferie Vordingborg.

Lej sommerhus Vordingborg

Hos os er udlejning af sommerhuse Vordingborg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vordingborg eller den feriebolig Vordingborg som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Vordingborg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vordingborg. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.