Afslapning på Sydsjælland
Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Bakkebølle Strand
På en skøn naturgrund og i gåafstand til stranden ligger dette utroligt flotte luksushus til 4 personer i Bakkebølle Strand. Huset er fra 2005, og er tæt ved naturskønne omgivelser omkring Vordingborg. Emne nr. 130-K51860.
Bakkebølle er omgivet af en smuk natur med store skovområder, tæt på øerne syd for Sjælland.

Sommerhus Bakkebølle Strand - Afslapning på Sydsjælland

Bakkebølle Strand er et mindre sommerhusområde ved Vordingborg på Sydsjælland, beliggende lige overfor øerne Farø og Bogø. Motorvejen går direkte herfra og til øerne. Kører man videre kommer man til Falster.

Fra Bogø kan man også tage er tur til den spændende ø Møn, med de kendte kridtklinter og junglen ved Ulvshale. Bakkebølle har en dejlig central beliggenhed til de omkring liggende øer syd for Sjælland.

Bakkebølle er omgivet af en smuk natur med det store skovområde ”Store Fredskov” mod øst og ”Vinterbølle Skov” mod vest.

Fra Bakkebølle Strand er der ikke langt til Vordingborg (45.000 indbyggere) – en gammel færgeby med en rig historie. Den mest kendte turistattraktion er byens vartegn Gåsetårnet. Tårnet blev bygget af Valdemar Atterdag omkring 1362 og er et af de bedst bevarede middelaldertårne i Skandinavien.

Tårnet hører til kongeborgen Vordingborg, som i dag er en ruin fra en af de største middelalderborge i Danmark. Resterne af en voldgrav fra det 14. århundrede strækker sig fra kirkeengen til slotsruinen. I dag huser stedet et museum – Danmarks Borgcenter.

Vordingborg tilbyder hele sommeren alle former for kulturelle begivenheder, såsom en festuge i juli eller det internationale teaterfestival i august. I centrum af byen er det hyggeligt at slentre rundt eller man kan udforske de grønne omgivelser med fortidens monumenter, skove og markerede vandre- og rideruter.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Bakkebølle Strand

Vil du også nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Bakkebølle Strand? Så skal du booke familiens feriehus Bakkebølle Strand på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Bakkebølle Strand i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du på kort tid finde nøjagtig det feriehus Bakkebølle Strand, som sikrer jer en afstressende ferie Bakkebølle Strand.

Lej sommerhus Bakkebølle Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Bakkebølle Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bakkebølle Strand eller den feriebolig Bakkebølle Strand som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bakkebølle Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste når det gælder sommerhusudlejning Bakkebølle Strand. (Se betingelser).

Kun den bedste service er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vordingborg

  Vordingborg på Sydsjælland er ikke kun en havneby men har også en spændende historie. Byens beliggenhed gør at man har nem adgang til de spændende omkringliggende øer.
  Sommerhus til 4 personer ved Vordingborg
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.