Et populært ferieområde ved Vordingborg
Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer ved Ore Strand
Dejligt sommerhus i træ til 4 personer, renoveret i 2005, beliggende på en havegrund i det naturskønne område ved Ore Strand. Et hyggeligt hus til den lille familie. Emne nr. 121-91-7007.
En af Sjællands smukkeste sandstrande ligger ved Ore Strand. Den centrale beliggenhed og korte afstand til andre øer og byen Vordingborg, giver et godt udgangspunkt for at besøge de mange spændende steder i området.

Sommerhus Ore Strand - Et populært ferieområde ved Vordingborg

Ore Strand ligger ved byen Vordingborg på Sydsjælland, og øen Masnedø befinder sig lig syd herfor. Man kan nå Masnedø fra Sjælland via Masnedsundbroen og fra Falster via Storstrømsbroen. Øerne Lolland, Bogø og Møn ligger heller ikke så langt væk.

Ore Strand betragtes som et af de smukkeste steder på Sjælland, og er blevet tildelt det Blå Flag som tegn på kvalitet. Her findes også en campingplads.

Fra et sommerhus i Ore Strand er der ikke langt til Vordingborg – en gammel færgeby med en rig historie. Den mest kendte turistattraktion er byens vartegn Gåsetårnet. Tårnet blev bygget af Valdemar Atterdag omkring 1362 og er et af de bedst bevarede middelaldertårne i Skandinavien.

Tårnet hører til kongeborgen Vordingborg, som i dag er en ruin fra en af de største middelalderborge i Danmark. Resterne af en voldgrav fra det 14. århundrede strækker sig fra kirkeengen til slotsruinen. I dag huser stedet et museum – Danmarks Borgcenter.

Vordingborg tilbyder hele sommeren alle former for kulturelle begivenheder, såsom en festuge i juli eller det internationale teaterfestival i august.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Ore Strand

Vil du være 110 % sikker på at få dit drømme sommerhus Ore Strand til den billigst mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Ore Strand på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Ore Strand i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du nemt og hurtigt finde netop det feriehus Ore Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Ore Strand.

Lej sommerhus Ore Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Ore Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ore Strand eller den feriebolig Ore Strand som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ore Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Ore Strand. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vordingborg

  Vordingborg på Sydsjælland er ikke kun en havneby men har også en spændende historie. Byens beliggenhed gør at man har nem adgang til de spændende omkringliggende øer.
  Sommerhus til 4 personer ved Vordingborg
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.