Med den smukke natur som baggrund
Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Næs
Hyggeligt sommerhus til 4 personer ved Næs. Til huset, som er renoveret i 2007, hører flere små terrasser. Dejlig lukket grund med masser af plads. Huset er bevaret i den gamle sommerhusstil. Emne nr. 130-K51441.
Mellem fjord og skov, ikke langt fra byen Vordingborg, ligger Næs, et stille og roligt sommerhusområde. I Vordingborg findes et have af aktiviteter.

Sommerhus Næs - Med den smukke natur som baggrund

Næs er et mindre sommerhusområde nord for Vordingborg på Sydsjælland. Her, ved Avnø Fjord udspiller der sig et naturskønt landskab. Tangen er dækket med skovområder som Oreby Skov og Knuds Skov. Længere mod nord ligger Dybsø Fjord og byen Næstved. Sommerhusområdet er delt af Næs Å.

Ikke langt fra Næs ligger byen Vordingborg (45.000 indbyggere) – en gammel færgeby med en rig historie. Den mest kendte turistattraktion er byens vartegn Gåsetårnet. Tårnet blev bygget af Valdemar Atterdag omkring 1362 og er et af de bedst bevarede middelaldertårne i Skandinavien.

Tårnet hører til kongeborgen Vordingborg, som i dag er en ruin fra en af de største middelalderborge i Danmark. Resterne af en voldgrav fra det 14. århundrede strækker sig fra kirkeengen til slotsruinen. I dag huser stedet et museum – Danmarks Borgcenter.

Vordingborg tilbyder hele sommeren alle former for kulturelle begivenheder, såsom en festuge i juli eller det internationale teaterfestival i august.

I byens centrum der det rart at slentre rundt eller man kan udforske det grønne opland med fortidsminder, skove og afmærkede vandre- og ridestier.

Også fra Næs kan man nemt komme til øerne Masnedø, Lolland, Bogø og Møn. Her er der mange interessante steder at besøge, som kridtklinterne på Møn eller Knuthenborg Safaripark på Lolland.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Næs

Vil du og familien have det bedste sommerhus Næs til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Næs på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Næs for enhver pengepung, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Næs, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Næs.

Lej sommerhus Næs

Hos os er udlejning af sommerhuse Næs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Næs eller den feriebolig Næs som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Næs

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Næs. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vordingborg

  Vordingborg på Sydsjælland er ikke kun en havneby men har også en spændende historie. Byens beliggenhed gør at man har nem adgang til de spændende omkringliggende øer.
  Sommerhus til 4 personer ved Vordingborg
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.