Smuk natur og dramatiske landskaber
Del
Vælg mellem 90 sommerhuse Destinationer under Stevns
Sommerhus til 4 personer i Stevns
Dette hyggelige sommerhus til 4 personer ligger lige midt på Stevns, som er et godt udgangspunkt til egnens mange attraktioner. Det familievenlige hus er renoveret i 2006. Emne nr. 130-K51795.
Halvøen Stevns har meget at byde på, ikke kun landlig idyl men også dramatiske kalkstensklipper på Stevns Klint.

Sommerhus Stevns - Smuk natur og dramatiske landskaber

Stevns er en halvø beliggende ud for Sjællands østkyst og syd for Køge Bugt. Stevns bliver adskilt fra Sjælland ved 3 åer: Stevns Å, Kilde Å og Tryggevælde Å. Strøby Egede har de fleste indbyggere, men byen Store Heddinge ligger mere centralt.

Gravpladsen ved Himlingøje fra cirka 200 e.Kr. er en af oldtidens rigeste i Danmark og fortæller en fantastisk historie om halvøens betydning.

Halvøen er især kendt for klintområdet ved Stevns Klint. Her tilbydes mange cykleture med en skøn udsigt, f.eks. fra Rødvig, via Store Heddinge til Stevns Klint. Kalkstensklipperne giver et dramatisk landskab med et unikt farvespil.

Det klippefyldte område strækker sig 20 km langs kysten og stiger op til 41 m i højden. Fra toppen er udsigten fantastisk, man kan se helt til Sverige. Der ligger også et museum ved Stevns Klint.

Kysten omkring Stevns er meget varieret. Strandområder veksler med store skovområder, f.eks. Magleby Skov, eller Gjorslev Bøgeskov der hører under Gjorslev Gods.

Inde i Bøgeskoven ligger Møllesøen, hvor der er et rigt fugleliv. Hertil kommer selvfølgelig kridtklinterne og kalkstensklipperne, som gør Stevns speciel.

Ikke langt fra fiskerbyen Rødvig, i det sydlige område, i en læ- og solfyldt krog, længst inde i Boesdal Kalkbrud, ligger en skøn naturlegeplads.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Stevns

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Stevns til den billigst mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Stevns på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Stevns.

Lej sommerhus Stevns

Hos os er udlejning af sommerhuse Stevns nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Stevns eller den feriebolig Stevns som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Stevns

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Stevns. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
    Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.