Badestrande ikke langt fra hovedstaden
Del
Vælg mellem 54 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Køge Bugt.
Sommerhus til 6 personer beliggende på den nordlige del af halvøen Stevns, hvor der tilbydes mange oplevelser bygget på natur, kultur og miljø. Gode muligheder for lystfiskere ved kysten. Badebro ved stranden. Emne nr. 160-G2016.
Den langstrakte Køge Bugt syd for København tilbyder smukke strande og righoldige rekreative områder. Steder er også fantastisk for vandsportsudøvere.

Sommerhus Køge Bugt - Badestrande ikke langt fra hovedstaden

Køge Bugt på Sjællands østkyst strækker sig fra øen Amager i nord til halvøen Stevns i syd. Med en vanddybde fra 5 til 10 m, er det et temmelig lavt hav, som først bliver dybere ved Stevns Klint.

I centrum ligger havnebyen Køge, som bugten er opkaldt efter. Fra havnen, som er en af Danmarks ældste, har der siden 2004 sejlet færger mod Rønne på Bornholm.

Mellem Avedøre Holme og Greve Strand ligger det rekreative område Køge Bugt Strandpark, som er et kunstigt anlagt strand- og klitlandskab på i alt ca. 5 km². Parken rummer 7 km sandstrand, fire lystbådehavne: Brøndby Havn, Vallensbæk Havn, Ishøj Havn og Hundige Havn, seks lavvandende brakvandssøer til småbådssejlads og et stort klitlandskab.

Fra Vallensbæk kan man tage en sejltur i Køge Bugt. Også fisketure er populære i området. Nyd havnebyernes atmosfære i Køge Bugt..

Nord for Køge Bugt ligger en skøn sandstrand. På havnen i Køge ligger et maritimt aktivitetscenter med bådbygning og et mikrobyggeri af Køge.

Især nord for Køge, ved Jersie, Solrød Strand og ved Ishøj ligger de langstrakte strande helt til Køge Bugt. Mange af dem er kunstigt udvidet.

I de omkringliggende områder er der smukke vandrestier, som også går forbi en del naturlegepladser.

Og har man fået lyst til en tur i byen, seværdigheder eller aktiviteter, så er der ikke langt til hovedstaden København.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Køge Bugt

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Køge Bugt? Så skal du leje jeres feriehus Køge Bugt på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Køge Bugt.

Lej sommerhus Køge Bugt

Hos os er udlejning af sommerhuse Køge Bugt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Køge Bugt eller den feriebolig Køge Bugt som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Køge Bugt

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Køge Bugt. (Se reglerne).

Vi har en klar målsætning mål om til hver en tid at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Stevns

  Halvøen Stevns har meget at byde på, ikke kun landlig idyl men også dramatiske kalkstensklipper på Stevns Klint.
  Sommerhus til 4 personer i Stevns
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.