Strand, slot, parker og klipper
Del
Vælg mellem 47 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Strøby
Hyggeligt og velholdt feriehus til 4 personer i Strøby, ikke langt fra vandet og med gode fiskemuligheder. Tæt på Køge og Vallø Golfcenter. 40 min. fra København. Beliggende i en skøn have med træer. Emne nr. 073-S714.
Landsbyen Strøby ligger omtrent 43 kilometer syd for København, og byder på et mindre antal dejlige sommerhuse tæt ved Strøby Ladeplads. Det er et fredeligt sommerhusområde, som byder på mange muligheder for spændene oplevelser og aktiviteter i omegnen.

Sommerhus Strøby – Strand, slot, parker og klipper

Har man fået nok af vand? Et besøg værd er kalkstensklippen ved Stevn Klint. Her præsenterer den barske natur sig med al sin skønhed: En 40 m høj klippe går direkte ned i det blå hav. Halvøen er god at udforske på cykel.

Ikke langt væk ligger Magleby, hvor man kan se en stor jættestue fra bronzealderen. Man kan også vandre i en af de skønne parker, som Solgårdsparken, Gjørslev Park eller skovområdet Vallø, med det tilhørende slot i nærheden.

Nogle få kilometer længere væk ligger Køge, som er en af Danmarks bedst bevarede middelalderbyer. Her kan man besøge flere museer eller shoppe i det charmerende centrum.

Ingen anden by har så mange velbevarede bindingsværkshuse og middelalderlige kældre som Køge. I Kirkestræde kan man se Danmarks ældste hus, som blev bygget i 1527.

Glem ikke at besøge den danske hovedstad København, det tager omkring en halv time i bil fra Strøby.

Her er et utal af underholdningsmuligheder, f.eks. Tivoli, Nyhavn med sine hyggelige kanaler, den berømte lille havfrue, og den lange gågade ”Strøget” med interessante butikker og pladser.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Strøby

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Strøby? Så bestil jeres feriehus Strøby på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Strøby for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Strøby, der skal danne rammen om jeres ferie Strøby.

Lej sommerhus Strøby

Hos os er udlejning af sommerhuse Strøby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Strøby eller den feriebolig Strøby som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Strøby

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Strøby. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus København

  Den danske hovedstad har alt – en afslappende atmosfære, en elegant forbindelse med historiske bygninger og moderne design, en hyggelig havnefront, Tivoli, Havfrue og meget mere…
  Ferielejlighed til 5 personer i København
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.