Københavns rolige forstad
Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Karlslunde
Perfekt beliggenhed i Solrød Strand ved Karlslunde: I første række til vandet ligger dette feriehus til 6 personer, hyggeligt indrettet, med en boligareal på 80 m² og udsigt til klitterne. Der er en sauna i huset. Emne nr. 160-G3208.
Den gode beliggende tæt på hovedstaden, direkte ned til Køge Bugt og de grønne omgivelser giver Karlslunde en afslappende atmosfære.

Sommerhus Karlslunde – Strandliv tæt på storbyen

Karlslunde er en del af København beliggende direkte ned til Køge Bugt mellem Greve Strand i nord og Solrød Strand i syd. Her ligger en smuk lystbådehavn og en tiltalende badeby.

I umiddelbar nærhed ligger flere golfbaner. I Karlslunde kan man holde en mere rolig ferie, men ønsker man noget mere by atmosfære, ligger København ikke langt væk, og er let at komme til med de offentlige transportsystemer.

Danmarks hovedstad er en meget populær turistattraktion. Her kan man se de største seværdigheder, f.eks. den 1,25 m høje ”Lille havfrue”, Tivoli som ligger lige overfor hovedbanegården, den lange gågade ”Strøget”, den maleriske havn Nyhavn, det spektakulære operahus ved vandet, den såkaldte frie by Christania og meget mere.

På Amager blev den populære ”Amager Strandpark” bygget og lige i nærheden ligger det nye, supermoderne akvarium ”Den Blå Planet”. Man må ikke glemme det livlige natteliv i byen og kombinationen af storslåede historiske bygninger blandet med elegante futuristiske designer bygninger

Fra Karlslunde kan man også tage en tur ud i det grønne, da der i det nærliggende område findes et lille moseområde Rørmosen. Den nærmeste større by syd for Karlslunde er Køge med en maritim atmosfære.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Karlslunde

Vil du og familien have det bedste sommerhus Karlslunde til den garanteret laveste pris? Så book familiens feriehus Karlslunde på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Karlslunde.

Lej sommerhus Karlslunde

Hos os er udlejning af sommerhuse Karlslunde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Karlslunde eller den feriebolig Karlslunde som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Karlslunde

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Karlslunde. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus København

  Den danske hovedstad har alt – en afslappende atmosfære, en elegant forbindelse med historiske bygninger og moderne design, en hyggelig havnefront, Tivoli, Havfrue og meget mere…
  Ferielejlighed til 5 personer i København
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.