Dramatiske klipper med fantastisk udsigt
Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Rødvig
Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Rødvig, beliggende på en stor naturgrund med træbeplantning. Der er kun 300 m til vandet. Gode udflugtsmuligheder. Emne nr. 090-30849.
Rødvig ligger syd for Stevns på Østsjælland, ikke langt fra kridtklinterne på Stevns Klint – et enestående landskab, som man bliver nødt til at udforske.

Sommerhus Rødvig - Klipperne sørger for dramatik

Rødvig er en lille fiskerby i Østsjælland på ”halvøen” Stevns, ikke langt fra klipperne. Her ligger en af de største fiskerihavne sammen med en lystbådehavn med 110 bådpladser. Havneområdet er beliggende ved foden af en 9 m høj klippe.

Landskabet omkring Rødvig er især interessant pga. klinteområdet på Stevns Klint. Her tilbydes nogle fantastiske cykelture fra Rødvig via Store Heddinge til Stevns Klint. Kalkstensklipperne giver et dramatisk landskab med et unikt farvespil.

Det klippefyldte område strækker sig 20 km langs kysten og stiger op til 41 m i højden. Fra toppen er udsigten fantastisk, man kan se helt til Sverige.

Stevns Klint blev skabt for mere end 60 millioner år siden, og resterne af fortiden kan stadig findes i form af fossiler.

Tilbage i Rødvig kan man lade sig forkæle med en lækker middag inklusiv en smuk udsigt.

På feriehitlisten bør også være en tur til kridtklinterne på øen Møn, der ligger lige syd for Rødvig. Tag turen langs Faxe Bugt over broen ved Kalvehave og man når Møn – en dejlig dagstur.

For de yngste: Lide nord for Rødvig, i en læ- og solfyldt krog, længst inde i Boesdal Kalkbrud, ligger der en skøn naturlegeplads.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Rødvig

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Rødvig? Så skal du bestille jeres feriehus Rødvig på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Rødvig.

Lej sommerhus Rødvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Rødvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rødvig eller den feriebolig Rødvig som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rødvig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Rødvig. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Stevns

  Halvøen Stevns har meget at byde på, ikke kun landlig idyl men også dramatiske kalkstensklipper på Stevns Klint.
  Sommerhus til 4 personer i Stevns
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.