Ferie med Sejerø Bugt for jeres fødder
Del
Vælg mellem 281 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Højby Lyng
Velholdt sommerhus til 2 personer i Højby Lyng, bygget i 1970 og moderniseret i 2007, beliggende i et roligt område, ikke langt fra meget børnevenlig badestrand og fredet område. Emne nr. 121-90-2707.
Højby Lyng er et stort og naturskønt sommerhusområde, som strækker sig langs hele den inderste del af Sejerø Bugt. Det betyder at der er frit valg mellem en række af de bedste strande i Odsherred. Der er også mange muligheder for gå- og cykelture, samt for udflugter til f.eks. Sommerland Sjælland.

Sommerhus Højby Lyng - Ferie med Sejerø Bugt for jeres fødder

Beliggenheden ved bunden af Sejerø Bugt betyder at nogle af de mest børnevenlige strande i Danmark nærmest ligger lige uden for sommerhusets dør. Det gælder især ved Ellinge Lyng, hvor landtanger skaber to områder der næsten er spærret af fra resten af bugten. Områdets skove skaber en perfekt kulisse om en dejlig dag med børnene ved de bedste strande familien kan ønske sig.

Sommerland Sjælland er et sikkert hit. Besøg den hyggelige forlystelsespark og glæd jer til et væld af sjove aktiviteter for både store og små. Glem endelig ikke badetøjet – for når børnene for øje på Sjællands største udendørs vandland, Den Blå Lagune, kan I godt regne med at de vil derind for næsten hver en pris.

Om aftenen kan I nyde det flotte syn af solnedgangen fra stranden, eller I kan tage turen ud til spidsen af Sjællands Odde og nyde ”forestillingen” derfra.

Nykøbing Sjælland byder ikke alene på et væld af indkøbsmuligheder, men også en række museer: Sherlock Holmes Museet, Hempels Glasmuseum, et psykiatrisk museum og Museum Vestsjælland.
God tur til Højby Lyng!

Området er skønt med hyggelige Ellinge skov og den smukke natur langs Sejerø Bugt - videre er Gudmindrup Strand ideel til småbørn med blå flag, lavvande og klitter til læ, videre er der gangsti gennem sandet til klapvogn ved indgangen til stranden.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Højby Lyng

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Højby Lyng? Så skal du bestille familiens feriehus Højby Lyng på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Højby Lyng for enhver smag, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Højby Lyng, som sikrer jer en afstressende ferie Højby Lyng.

Lej sommerhus Højby Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Højby Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Højby Lyng eller den feriebolig Højby Lyng som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Højby Lyng

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Højby Lyng. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.